slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παραμένει επικεφαλής ο Γιάννης Μαχαιρίδης - δεν θα είναι ο Γ. Πουσσαίος ξανά υποψήφιος??

ΓιώργοςΠουσσαίος και
Ανδριάνα Μπαφίτη 

δεν θα είναι ξανά στο
πλευρό .. του Ι. Μαχαιρίδη
Να παραμείνει ο Γιάννης Μαχαιρίδηςεπικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» για τις εκλογές του Μαΐου, αποφάσισε χθες το βράδυ στη Ρόδο η πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης.Απο τους Ναξιώτες Περιφερειακούς Συμβούλους ο μεν Γιώργος Γκούφας τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της υποψηφιότητας Μαχαιρίδη ενώ ο Λάζαρος Θεόφιλος δεν έχει πάρει θέση αφού τον προβληματίζει
το τι θα πράξει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξετάζοντας μάλιστα κάθε ενδεχόμενο ακόμη και να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων

Αγνωστο παραμένει το τι... θα πράξει ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Πουσσαίος ο οποίος φέρεται ως ένας απο αυτούς που δεν θα συνεχίσουν ενώ φήμες θέλουν τον Δήμαρχο Σύρου, Ι. Δεκαβάλλα να δέχεται πιέσεις απο τον Ι. Μαχαιρίδη για να είναι χωρικός αντιπεριφερειάρχης ενώ το ίδιο ακούγεται και για τον πρ. Δήμαρχο Νάξου Ν, Μαράκη.

το δημοσίευμα της koinignomi.gr
Να παραμείνει ο Γιάννης Μαχαιρίδης επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» για τις εκλογές του Μαΐου, αποφάσισαν χθες το βράδυ στη Ρόδο, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.
Η απόφαση αυτή ωστόσο θα επικυρωθεί και από την ολομέλεια της παράταξης που αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου προς το τέλος του Φεβρουαρίου.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν περί τους 30 περιφερειακούς συμβούλους από τους δύο νομούς και το θέμα του επικεφαλής για τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου άνοιξε από τον ίδιο τον περιφερειάρχη.
Ο κ. Μαχαιρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε προς τους συμβούλους του ζητώντας να δηλώσει ποιος θέλει να ηγηθεί της παράταξης. Ουδείς αυτοπροτάθηκε, απεναντίας ζητήθηκε από τους δύο Αντιπεριφερειάρχες Λίτσα Φτακλάκη και Αντώνη Χατζηιωάννου να παραμείνει ο ίδιος. Έγινε μεγάλη συζήτηση γενικά και αρκετοί από τους περιφερειακούς συμβούλους είπαν, άμεσα η έμμεσα ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά στην περιφέρεια υποψήφιοι. Οι σύμβουλοι, που σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι θα εγκαταλείψουν την περιφέρεια είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, Σωτήρης Παμπάκας, Μαρία Κυπραίου, Ειρήνη Σβίνου, Γιώργος Πόκκιας, Νίκος Καμπανής, Δέσποινα Μουτάφη και Γιώργος Πουσσαίος. Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος άφησε να εννοηθεί οτι κάτω από προϋποθέσεις, θα διεκδικήσει το δήμο Ρόδου ενώ έκανε αίσθηση η τοποθέτηση του. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “Κάποιοι θυσίασαν την παράταξη για προσωπική προβολή” και πρόσθεσε "μηδενός εξαιρουμένου”.

πηγή: www.koinignomi.gr
http://vimanaxou.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5441.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: