slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου (Κοραή 40, δίπλα στο Δημαρχείο Μοσχάτου).



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Tριποδιωτών Νάξου«Η ΒΙΒΛΟΣ»,  σας προσκαλεί στην  εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου,  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου (Κοραή 40, δίπλα στο Δημαρχείο Μοσχάτου).
Παράλληλα με την κοπή της πίτας θα απονεμηθούν αναμνηστικά βραβεία στους νέους και στις  νέες του χωριού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις ανώτατες και ανώτερες  σχολές το 2013.
Σας περιμένουμε για να.....
τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον Αη-Βασίλη με τη συνοδεία των παραδοσιακών μας οργάνων και να περάσουμε  μαζί μια ξένοιαστη «Τριποδιώτικη» βραδιά.      
Ευχόμαστε από καρδιάς  το νέο έτος να σας φέρει μόνο χαρούμενες στιγμές, Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                            Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ                                                                                              ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΥΛΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ στις πίτες, στα αθλητικά και στη συμπόρευση με τη λογική το έχεις ρίξει Νάξιε και φαίνεται, έστω και αργά, ότι κατάλαβες ότι πλησιάζει η ώρα της κρίσεως για τις συμμορίες που διέλυσαν τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να στείλει στη φυλακή όσους διαφύγουν της οργής του απελπισμένου κοσμάκη και δεν προλάβουν το ελικόπτερο. Είναι άλλωστε το μόνο που θα μπορέσει να κάνει με επιτυχία αφού η Ελλάδα μας δεν σώζεται έτσι που την "έδεσαν" οι μνημονιακοί. συμμορίτες. Και μην ελπίζει κανείς από τα τομάρια για τη σωτηρία τους στην πίεση του διεθνή παράγοντα γιατί όπως φάνηκε από τη τελετή αναλήψεως της προεδρίας κάποιοι τον έχουν γράψει στα παλιά τους παπούτσια.