slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Κυριακή 12/1 (7μ.μ) η πίτα του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου


Την Κυριακή 12 Γενάρη και ώρα 7 το απόγευμα ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου προσκαλεί όλους τους Απεραθίτες,τους φίλους του Συλλόγου και του χωριού μας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Ιπποκράτους και Αρχιμήδους 2) για την διπλή γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συγχρόνως τη βράβευση των νέων συγχωριανών μας φοιτητών οι οποίοι πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.
Και τι δεν θα έχει η εκδήλωση; Κάλαντα -ευχές με βιολί και λαούτο , Ομιλία εκπαιδευτικού, δώρα στους φοιτητές,κέρασμα -εκτός από την πίτα- για τους παρευρισκόμενους. Λαχνοί που θα........ 
αντιπροσωπεύουν προσκλήσεις για τον αποκριάτικο χορό. Σε τιμή μόνο 5¤ η διάθεση του ημερολογίου για το νέο έτος με θέμα: "Παραδοσιακοί οργανοπαίχτες στ' Απεράθου της Νάξου".
Ναι "κουτσόβορτο" θα μπορούν νά πάρουν οι... μερακλομένοι, με το βιολί απο τα σκοπουδάκια.
Δεν σας λέμε περισσότερα για να υπάρχει και η έννοια της έκπληξης...
Ελάτε όλες και όλοι μα καλά θα περάσουμε σας υπόσχεται το Δ.Σ του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν και οι προσεχείς πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας καθώς και απολογισμός δράσης του Δ.Σ για την χρονιά που πέρασε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και Γ.  Γραμματέα της ΟΝΑΣ Μάρκο Μαργαρίτη.
Σας περιμένουμε λοιπόν με χαμόγελο και πολλές ευχές για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: