slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός - ΑΕΚ 0-5 - βίντεο

Ο περίπατος της ΑΕΚ συνεχίζεται καθώς με χατ-τρικ του Μπρέσεβιτς και άλλα δύο γκολ του Πλατέλλα πέρασε με 5-0 από τη Νάξο επί του Πανναξιακού.
Η βροχή στη Νάξο δεν επηρέασε τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και περίμεναν να μην επηρεαστεί ούτε αυτή. Η Ένωση χρειάστηκε ένα 25λεπτο για να βρει τα πατήματα της και τον τρόπο για να...... ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και από τη στιγμή που το έκανε, έφτασε και σε περίπατο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα αλλά ανέβασε ρυθμό μετά το 30' και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πρόλαβε να δημιουργήσει 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πλατέλλας και Γροντής όμως δεν βρήκαν δίχτυα, σε άλλες περιπτώσεις επειδή δεν τελείωσαν όσο καλά θα έπρεπε τις φάσεις, σε άλλες επειδή ο τερματοφύλακας Γιουρούσης αντέδρασε σωστά.
Το ημίχρονο ο Πανναξιακός, που έκανε και αλλαγή στο 41' με τον Παπαδόπουλο να μπαίνει αντί του Καρούση, κατάφερε να το βγάλει στο 0-0 αλλά το δεύτερο ήταν εντελώς διαφορετικό και φάνηκε από το ξεκίνημα του. Στο 47' ο Μπρέσεβιτς με κεφαλιά μετά την εξαιρετική και συστημένη σέντρα του Γροντή έκανε το 0-1 και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ όποτε ήθελε έκανε φάση και έβαζε γκολ. Στο 53' ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι και ο Μπρέσεβιτς έκανε το 0-2, στο 57' ο Πλατέλλας με υπέροχη ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και... κρέμασε τον Γιουρούση για το 0-3, στο 63' ξανά ο Πλατέλλας με πλασέ ανέβασε το σκορ στο 0-4 και ο Δέλλας άρχισε και τις αλλαγές, με τους Παληαρούτα και Τσουκαλά να παίρνουν τις θέσεις των Γεωργέα και Γροντή.
Κριτική ή ιδιαίτερη ανάλυση στο ματς δεν υπάρχει λόγος να γίνει καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι ασύλληπτη, με την ΑΕΚ να φτάνει και στο 0-5 στο 76' με το χατ-τρικ του Μπρέσεβιτς, που εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα. Ο Δέλλας έβαλε και τον Τσεβά αντί του Κορδέρο, η Ένωση έριξε τον ρυθμό της και τα τελευταία λεπτά πέρασαν με τους οπαδούς των Κιτρινόμαυρων στις εξέδρες να τραγουδούν για την ομάδα τους.
Ακόμη μία νίκη, λοιπόν, για την ΑΕΚ, που για ακόμη ένα ματς έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Λογικό καθώς είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που δούλεψε επαγγελματικά το καλοκαίρι στην προετοιμασία με τους Δέλλα-Κέζο και αυτό κάνει τη διαφορά απέναντι στους ερασιτέχνες αντιπάλους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν εμφανίζεται η κούραση...
Πανναξιακός: Γιουρούσης, Μεσημέρης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Λίμα, Καλογέρης, Καρούσης (41' Παπαδόπουλος), Βούλγαρης, Ντούκα, Αριανούτσος, Ρόβας Χ.
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας (68' Παληαρούτας), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο (78' Τσεβάς), Γροντής (68' Τσουκαλάς), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: