slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψήφισμα ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α για τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχαήλ Μιχ. Μαργαρίτη


Στη Νάξο και στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., σήμερα στις 27 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ. ύστερα από την 7763/27.12.2013 πρόσκληση του Προέδρου, που δόθηκε σε κάθε ένα μέλος σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 του Ν. 3852/2010 και 240 του Ν .3463/06 (Δ.Κ.Κ.) συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν. Π.
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απαρτία, άρχισε η συνεδρίαση με.....
Παρόντες: 1. Ναυπλιώτης-Σαραντηνός Ιάκωβος, 2. Καραβία Σοφία,
3. Ξενάκη Ανδριανή, 4. Ανεβλαβής Φραγκίσκος, 5. Σιδερή Αικατερίνη, 6. Βλασερού Ιουλιανή, 7. Βουτσίνος Ευάγγελος, 8. Τσολάκης Ιωάννης και.....
9. Φραγκίσκος Ευάγγελος

Απόντες: 1. Μαργαρίτης Ιωάννης, 2. Βλησίδης Νικόλαος, 3. Ψαρρά Αικατερίνη, 4. Λιακοπούλου-Μανωλά Λήδα, 5. Κατσούλης Εμμανουήλ και 6.Μανιός Γεώργιος.



Ο Πρόεδρος απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ.Σ. τους ανακοίνωσε τον θάνατο κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες της ημέρας, του Μιχαήλ Μιχ. Μαργαρίτη, πατέρα του αντιπροέδρου του Δ.Σ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Ανέφερε περαιτέρω ότι ο εκλιπών υπήρξε για αρκετά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νάξου και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με ποικίλη και πλούσια δράση σε πολλούς τομείς και ότι διέθετε δυναμικό και έντονο χαρακτήρα.

Τόνισε επίσης ότι αρκετές φορές υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης στις διάφορες δραστηριότητες του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ παρέχοντας αφιλοκερδώς φιλοξενία σε αθλητές, καλλιτέχνες και άλλους συντελεστές των εκδηλώσεων του Νομικού Προσώπου καθώς επίσης διαθέτοντας τις αίθουσες και τους χώρους των ξενοδοχείων του για τις ανωτέρω διοργανώσεις.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος πρότεινε να παραστεί το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου στην εξόδιο ακολουθία του μεταστάντος, Μιχαήλ Μαργαρίτη και να προσφερθεί στην μνήμη του το εορταστικό γεύμα που διοργανώνει το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ την προσεχή Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο ‘Μαγικό Χωριό’ στο Αλσος της Έλλης και κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από διαλογική συζήτηση, αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ



1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος Μιχαήλ Μιχ. Μαργαρίτη.

2. Να παρακολουθήσει σύσωμο την εξόδιο ακολουθία του.

3. Να προσφερθεί το εορταστικό γεύμα στο ‘Μαγικό Χωριό’ της προσεχούς Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, στην μνήμη του.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

5. Να δοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 122/2013



Αφού συντάχθηκε και διαβάστηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω:



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

1. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ-ΣΑΡΑΝΤΗΝΟΣ 2. ΞΕΝΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

3. ΣΙΔΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4. ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΗ

5. ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

6. ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑ

7. ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

8. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό του ταξίδι και ο Θεός να τον αναπαύσει. Όμως για όνομα του Θεού γιατί όλος αυτός ο σαματάς από πλευράς δήμου γύρω από τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας. Γιατί ο πολιτιστικός του δήμου, ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο ακύρωσαν εκδηλώσεις, συνεδριάσεις, γέμισαν τα μπλοκ, τις εφημερίδες και μπούκωσαν τα ραδιόφωνα για τον θάνατο ενός μεσήλικα συνανθρώπου μας λες και στη Νάξο πεθαίνει ένας κάθε δέκα χρόνια; Ολοι οι άλλοι σύλλογοι και μέσα ενημέρωσης ας γράφουν ότι θέλουν. Εμείς που δεν τον ξέραμε μπορούμε να μάθουμε γιατί αυτός ο κουρνιαχτός; Στη Νάξο δεν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι, έντιμοι και ταλαιπωρημένοι εργάτες, αγρότες, απλοί άνθρωποι του πολιτισμού και της παράδοσης, άνθρωποι περασμένης ηλικίας που αγωνίστηκαν, υπέφεραν και ρισκάρισαν τη ζωή τους για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια και κανένας από το δήμο δεν παίρνει χαμπάρι ότι έφυγαν; Υπόθεση κάνουμε ότι ο θανών θα πρέπει να είχε κάποια πλεονεκτήματα σημαντικότερα από τα παραπάνω που αυτά μετράνε κυρίως στην κατεστημένη πολιτική και οικονομική ελίτ της Νάξου και τους παράγοντες του δήμου. Θα πρέπει υποθέτουμε να ήταν κάποιος επιχειρηματίας και μάλιστα γύρω από τη Χώρα, να ήταν κάποιο υψηλό κομματικό στέλεχος, να στήριξε και να στήριζε με απόλυτη συνέπεια τον εκάστοτε κομματικό δημοτικό συνδυασμό της παράταξης του . Ας μας ενημερώσει λοιπόν για όλο αυτό το ντόρο κάποιος τουλάχιστον από τους παράγοντες του δήμου που υποχρέωση τους είναι να αντιμετωπίζουν εξίσου και με το ίδιο τρόπο όλους τους δημότες τους. Κάτι θα ξέρουν περισσότερα από εμάς τους ξεχασμένους από τον δήμο και στη ζωή και στο θάνατο εδώ πάνω στα ορεινά.