slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τριήμερο συναντήσεων Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα

  Έχουμε μάθει στα μεγάλα και πολλές φορές ψεύτικα λόγια και μας κακοφαίνεται όταν κάποιος πολιτικός προσπαθεί χωρίς να βγαίνει με ντουντούκες να διαλαλεί τις κινήσεις του. Κατηγορείται ο Μανώλης Μαργαρίτης γιατί έχει συναντήσεις με αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρει λύσεις για σοβαρά θέματα του Δήμου και είναι λακωνικός, περιμένοντας, προφανώς τις οριστικές αποφάσεις και μη θέλοντας να δημιουργήσει ελπίδες χωρίς ανταπόκριση. Ας έχουμε λίγο υπομονή και ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Γι΄ αυτό την  άλλη φορά δήμαρχε όταν πηγαίνεις σε προγραμματισμένες συναντήσεις με υπουργούς και αρμόδιους φορείς για θέματα του δήμου, να παίρνεις μαζί σου το Δημήτρη, την κ. Θέκλα, τον Ιάκωβο , το Γιάννη που ως γνήσιοι ρεπόρτερ ενημερώνουν πάντα γρήγορα …αντικειμενικά και …ανεξάρτητα τα τοπικά ΜΜΕ.
Τριήμερο επαφών στην Αθήνα με αρμόδιους φορείς είχε ο.......
Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης. Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος παρέστη σε προγραμματισμένες συναντήσεις, ώστε να προωθηθούν θέματα του Δήμου. Συγκεκριμένα: 
Συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με θέμα το φερόμενο ως χρέος του Δήμου προς το Ταμείο, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το Δήμο.

Επισκέφθηκε τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Δημήτρη Κούκη, με τον οποίο συζήτησε για τη σχεδιαζόμενη επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του Αερολιμένα Νάξου και απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τέλος Μαρτίου 2014 η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παρέστη σε σύσκεψη με τη Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και με αντιπροσωπία του Δήμου, με κεντρικό θέμα τη λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ Απόλλωνα.

Για το θέμα του ΚΕΓΕ ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ», Σέρκο Χαροτουνιάν, καθώς και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, με τους οποίους συνομίλησε για τη διευθέτηση του θέματος της παραχώρησης της οικοπεδικής έκτασης του ΚΕΓΕ Νάξου προς το Δήμο.

Ικανοποιημένος δήλωσε από το αποτέλεσμα των συναντήσεων ο Μανόλης Μαργαρίτης, τονίζοντας ότι «καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, αλλά με σωστές πρακτικές θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: