slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κακλαμανης: Το μόνο που κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πρόσφυγες γιο του κορμοράνους, είναι να γίνει μόνο το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικο (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση, η ΠΑΕ δεν θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Ερασιτέχνης χάνει την ευκαιρία να μετεγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις, η Αθήνα δεν αποκτά χώρους πρασίνου, αλλά τουλάχιστον, σώθηκαν οι κορμοράνοι (στη φωτο απο το μελλον πετανε πανω απ' το τζαμι στο Βοτανικο)...του ΣΥΡΙΖΑ..


Την οριστική και αμετάκλητη ματαίωση της Διπλής Ανάπλασης παραδέχτηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αδικαιολόγητη πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Η Διπλή Ανάπλαση άρχισε ως ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, το οποίο θα άλλαζε την εικόνα της Αθήνας και θα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο. Στα χαρτιά, επρόκειτο για τη μεγαλύτερη οικιστική παρέμβαση που θα λάμβανε χώρα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Ωστόσο, από τη στιγμή που και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο άνθρωπος ο οποίος προσπάθησε όσο κανείς άλλος για την υλοποίηση του έργου, παραδέχτηκε ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν θα προχωρήσει, τότε μάλλον το φιλόδοξο πλάνο περνά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και νυν βουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε στο πρότζεκτ στη συζήτηση που είχε με τον συνάδελφο του από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καρίτζη, στην εκπομπή ΑΝΤ1 Πρωινό.

Παράλληλα με την πεποίθηση του για την οριστική ματαίωση της Διπλής Ανάπλασης, ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέδειξε για άλλη μία φορά την αδικαιολόγητη πολεμική του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του σχεδίου του Δήμου της Αθήνας, του ΥΠΕΚΑ, και του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ δεν θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Ερασιτέχνης χάνει την ευκαιρία να μετεγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις, η Αθήνα δεν αποκτά χώρους πρασίνου, αλλά τουλάχιστον, σώθηκαν οι κορμοράνοι...


Kaklamanis Karitzis Dipli Anaplasi ANT1 από dinosauros13

Αναλυτικά ο διάλογος των Κακλαμάνη και Καρίτζη:

Κακλαμάνης: Επειδή είπατε τα περιβαλλοντολογικά, σταματήσατε τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό με το δίλημμα να μη χαθούν οι κορμοράνοι και δεύτερον ότι δεν έπρεπε να γίνει το εμπορικό...

Καρίτζης: Δεν ήταν αυτό το δίλημμα...

Κακ.: Αυτό είπατε. Έχω διαβάσει τις προσφυγές.

Καρ.: Όπως δεν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο βάλτος στο Σχοινιά, όπου αποδείχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο και ανέλαβε το πολιτικό κόστος το κόμμα μας.

Κακ.: Αφήστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να τελειώσω. Το δεύτερο ήταν για να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο οποίο θα δούλευαν 1.200 άνθρωποι.

Καρ.: Το οποίο είναι κλειστό τώρα...

Κακ.: Αποτέλεσμα; Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση και το μόνο πράγμα που θα γίνει είναι το εμπορικό κέντρο.

Καρ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για αυτό;

Κακ.: Βεβαίως. Εσείς κάνατε τις προσφυγές. Δεν φταίει ο κύριος Ρογκάκος.

Καρ.: Φοβερό επιχείρημα. Επειδή κάποιος κάνει μία προσφυγή, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, γιατί έχουμε Δημοκρατία. Μπορεί να κάναμε λάθος, όμως είχαμε δικαίωμα. Είχαμε δικαίωμα;

Κακ.: Μιλάω για επένδυση και ανάπτυξη.

Καρ.: Είχαμε το δικαίωμα;

Κακ.: Βεβαίως, δεν σας το αφαίρεσε κανείς.




Από σήμερα λοιπόν..οι κορμοράνοι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να πετάνε ελεύθερα πάνω από το κλειστό εμπορικό κέντρο του Βοτανικού και μελλοντικά πάνω από το τζαμί που υποστηρίζει με πρωτοφανή μανία ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές κιτρινοροζοπρασινοπροοδευτικές δυνάμεις

http://www.eglimatikotita.gr/2013/08/blog-post_8109.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: