slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αεροδιακομιδή ασθενούς από τη Νάξο στην Αθήνα από την ΕΑΣ Νάξου και την Interamerican



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκεη πρώτη αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το νοσοκομείο της Νάξου σε νοσοκομείο της Αθήνας.





Μετά από πτήση τριάντα λεπτών σε ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος της Interamerican και συνοδεία δύο γιατρών ένας 85χρονος ασθενής με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθήνα δεδομένου ότι σήμερα στο Αιγαίο πνέουν άνεμοι ως και 8 μποφόρ.







Πρόκειται για την πρώτη επιτυχημένη εφαρμογή της συμφωνίας της ΈΑΣ Νάξου με την ασφαλιστική εταιρία για επείγουσες αερομεταφορές των μελών της Ένωσης ή συγγενών τους που ξεκίνησε τον Ιούλιο.
Καθ' όλη την διαδρομή από το νοσοκομείο της Χώρας Νάξου μέχρι τον αεροδιάδρομο στο πλευρό τους ασθενούς και των συγγενών τους ήταν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου κ. Δημήτρης Καπούνης που δήλωσε στο Blog.gr "Πιστεύουμε και σεβόμαστε το ΕΣΥ αλλά συμβάλλουμε ως Ένωση στην απόλυτη ιατρική κάλυψη των μελών μας. Σήμερα αυτό που έγινε είναι μια δικαίωση για όλα τα μέλη της Ένωσης. Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ένα ελικόπτερο ή αεροπλάνο θα τους μεταφέρει έγκαιρα και όπου χρειαστεί σε περίπτωση που ο χρόνος ή οι καιρικές συνθήκες δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια"


http://www.blog.gr/article.php?id=114061&category_id=40

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουν λογια......
μπραβο στην ιντεραμερικαν......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Interamerican. Αφιλοκερδώς τρέχεις για όσους το έχουν ανάγκη... Ο καπούνης έχει προσωπικό φωτογράφο "σκιά" του?

Ανώνυμος είπε...

Εσενα αυτο σε ενοχλησε??? Ναι εχει προσωπικο φωτογραφο, διοτι ειναι ο Προεδρος του Δ.Σ. της Ενωσης Αγροτικων Συνεταιρισμων Ναξου και ειναι ο ανθρωπος ο οποιος υλοποιησε το προγραμμα συνεργασιας της Ενωσης με την Ιντεραμερικαν. Αλλα ολους εσας τους ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ σας ενοχλησε το γεγονος οτι σωθηκε ενας συναθρωπος μας, με το οποιοδηποτε κοστος!!!