slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καραμανλής στηρίζει την απόφαση Σαμαρά για την ΕΡΤ


«Κάποιοι επιχειρούν για μια ακόμα φορά, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, να δημιουργήσουν κλίμα διάστασης απόψεων του Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο της ΝΔ και Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά».
Aυτό δήλωσε πριν λίγο στο newpost.gr καθημερινός συνομιλητής και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Η ίδια πηγή επεσήμανε ότι από χθες μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την ΕΡΤ, ο Κώστας Καραμανλής, διαμήνυσε στους στενούς συνεργάτες ότι την θεωρεί ορθή και στηρίζει την....
πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, τονίζοντας μεταξύ άλλων, όπως οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν:

«Ο Πρωθυπουργός κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Έχει βρει πολύ καλό βηματισμό και διατηρεί απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.

Οι κινήσεις του δείχνουν αποφασιστικότητα του αλλά και την διάθεση του να αλλάξει πολλά από τα κακώς κείμενα χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος. Ουδείς μπορεί να πει σήμερα ότι δεν τον στηρίζει… Θα ήταν λάθος!»

newpost.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει αυτός τι κάνει. Έτσι τυχαία στηρίζει αυτή την δημοκρατικότατη επιλογή του η Χρυσή Αυγούλα. Σιγά σιγά αποκαλύπτεται το ήθος του ψευτόμαγκα και τα παιχνίδια που παίζει από 1993 σε βάρος της κεντροδεξιάς, της Δημοκρατίας και της Ελλάδος. Να τον χαίρεστε αμετανόητοι αβανταδόροι του Μπλοκ.