slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΦΟΡΑ στον κ. Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Αναβάθμιση της οργανικότητας του Δ.Σ Καταπόλων.

 Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ και Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού σχετικά με την αναβάθμιση της οργανικότητας του Δ.Σ Καταπόλων Αμοργού σε τριθέσιο και του Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού σε Διθέσιο.
Επισυνάπτεται το έγγραφο
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.




Αθήνα, 23.05.2013

Ο καταθέτων Βουλευτής



                                                 Νικόλαος Συρμαλένιος






ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΚΑΤΑΠΟΛΩΝ ΑΜΟΡΓΟΥ
840 08-ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κατάπολα Αμοργός 05.04.2013                                         αρ. Πρωτοκ.  83

ΠΡΟΣ: Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
                        Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου
ΚΟΙΝ:  - Δήμο Αμοργού
                        - Δημοτικό Σχολείο Καταπόλων Αμοργού
                        - Νηπιαγωγείο Καταπόλων Αμοργού

            Ο Σύλλογος μας σας ενημερώνει ότι κατά το σχολικό έτος 2013-2014 ο αριθμός των μαθητών που θα εγγραφούν στο Διθέσιο Δημοτικό Σχολείο Καταπόλων Αμοργού θα είναι 32 και  των νηπίων που θα φοιτήσουν στο Μονοθέσιο Νηπιαγωγείο Καταπόλων Αμοργού θα είναι 26.
     Κατ' όπιν τούτου και έχοντας  υπόψιν τις κοινές Υπουργικές Αποφάσεις Φ.3/897/97652/Γ1 και Φ.3/898/97657/Γ1 (ΦΕΚ1507/13-10-2006) αιτούμαστε την αναβάθμιση της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου Καταπόλων Αμοργού σε Τριθέσιο και του Νηπιαγωγείου Καταπόλων Αμοργού σε Διθέσιο. Τα νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα στεγαστούν στις 2 επιπλέον αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου μας.
              Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την ιδιαιτερότητα του Σχολείου μας, όπου σχεδόν το 1/2 του συνόλου των μαθητών είναι παιδιά αλλοδαπών γονέων οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να τα βοηθήσουν στο σπίτι, ενώ και η πολιτεία δεν τους παρέχει καμία απολύτως ενισχυτική υποδομή (τάξεις υποδοχής, ενισχυτικά μαθήματα κτλ). Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το αίτημα μας.  
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστείτε.


              H Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας
Νομικού Σοφία                                                          Νομικού Δήμητρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: