slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του "Φιλοξενία" Barista Cafe' & Bartending



Ολοκληρώθηκαν σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και συμμετοχή από τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»  σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΒΕΚ – HAUSBRANDT τα Σεμινάρια Barista Café & Bartending που πραγματοποιήθηκαν στις 27 & 28 Μαρτίου στις... 
 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Οι  εκπαιδευόμενοι που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 250 στα 6 τμήματα που δημιουργήθηκαν συνολικά.  Το Σωματείο ευχαριστεί για την συνεργασία την εταιρεία Επαγγελματικών Εξοπλισμών Μαζικής Εστίασης Δημήτρη Λ. Κατσώνη,  τους καταξιωμένους εισηγητές κ. Μανουσίδη Χρήστο και κ. Ζάππα Δημήτριο για τον εξαιρετικό ζήλο που επέδειξαν, το Νaxos Service Center του Νίκου Κουτελιέρη για την παροχή εξοπλισμού,   το Hotel Grotta για τη Φιλοξενία καθώς και τα Μέσα Ενημέρωσης που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της επικοινωνίας.
    Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης εξακολουθεί να επενδύει δυναμικά  στην επιμόρφωση των επαγγελματιών παρέχοντας υψηλής ποιότητας θεματική εκπαίδευση σε συνδυασμό με πρακτική εξάσκηση. Το Εξαιρετικό Ανθρώπινο Δυναμικό της Νάξου και ειδικότερα η νέα γενιά επαγγελματιών μπορεί να προσφέρει ακόμα υψηλότερο  επίπεδο υπηρεσιών και να καταξιώσει ακόμα περισσότερο το Νησί μας.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: