slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ «Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα», ΣΤΙΣ... 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012...!!!



ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ--ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ--ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ...!!!

Με επίδειξη του δόγματος «νόμος και τάξη» αναμένεται να συνεχίσει η Κυβέρνηση τη σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ, μια κίνηση που αποτελεί στρατηγική επιλογή, ενώ είναι ξεκάθαρη εδώ και πολλά χρόνια η άποψη του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά για....
άμεση εκκαθάριση και ανακατάληψη

- έχει αποφασισθεί να γίνει άμεσα- όλων των κτιρίων που έχουν καταληφθεί από ακροαριστερούς.
Χαρακτηριστική η δηλωσή του στις 13 Φεβρουαρίου 2012:
«Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα»
*********
Εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=KFiwOBOVAyY
*********
Κεντρικός στόχος είναι να εντατικοποιηθούν οι επεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας για να αποκατασταθεί η τάξη, ανακαταλαμβάνοντας ουσιαστικά κτίρια που έχουν καταληφθεί και τα οποία θεωρεί κέντρα ανομίας.
*********
Οι συγκεκριμένες κινήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούνται επιβεβλημένες , διότι, όπως λένε και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, με τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδεικνύονται οι εσωτερικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προβάλλονται ακραίες απόψεις των διαφόρων συνιστωσών.
*********
Υπό αυτές τις συνθήκες, η Κυβέρνηση θα επιμείνει να προβάλλει το επιχείρημα, το οποίο και ανέδειξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας, ότι η δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλα τους εχουμε σε λαθος εποχη και το μονο που καταφερνουν ειναι να σπανε τα νευρα μας σε αλλη εποχη θα επεφτε πολυ γελιο με τους φαιδρους που εβαλαν να μας κυβερνουν.Η κατασταση δειχνει να βαινει προς το τελος οι μονοι που την στηριζουν και κρατιουνται στην εξουσια ειναι τα διπλεκομενα ΜΜΕ Η απονομη δικαιωσυνης ειναι απαιτηση του ελληνικου λαου ο ΣΥΡΙΖΑ που ερχεται εχει υποσχεθει μια δικη για ολους και για ολα ευχομαστε να μην μας διαψευσει

ΕΝΑΣ.......... είπε...

καταρχην που βλεπεις οτι ερχεται ο συρφετος που λεγεται συριζα?

Ανώνυμος είπε...

θα σας γαμησουν. αυτοι ειναι ηρωες. πολεμανε την χουντα οπως μπορουν. λαμογια πολιτικοι και κωλογλυφτες τους. ε ρε τι σας ερχεται.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τα 18 σημεία αυτός ο ψεύτης που έχουμε για πρωθυπουργό θα υλοποιήσει και άλλες του εξαγγελίες; Να θυμίσουμε ότι αυτός ο άθλιος ήταν αντίθετος στα χαράτσια, θα έστελνε τους Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν θα συνεργαζόταν με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ, δεν θα μείωνε μισθούς-συντάξεις γιατί θα έκανε αλλού περικοπές, θα αναχαίτιζε τις αυξήσεις και άλλα πολλά παραμύθια όπως αποδείχθηκαν. Η πλάκα είναι ότι ο πινόκιο άρπαξε την εξουσία με λοβιτούρα το ψέμα και οι προβλέψεις του Συντάγματος είναι δεδομένες. Αλλά στο μπουρδέλο δημοκρατία που έχουν επιβάλλει τι περιμένεις; Ελπίδα αποτελούν οι κρεμάλες που θα έλθουν με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Ελπίδα αποτελούν οι κρεμάλες που θα έλθουν με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ." Αυτή σου η θέση 00:30 δείχνει τι ακριβώς είσαστε εσεις οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που προέρχεστε από το μεγάλο κοπάδι κοπάδι της δυσαρεστημένης πασοκαρίας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι 09:07, γιατί μόνο έτσι θα σωφρονισθεί ο διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος. Οι αμερικάνοι εκτελούν τους δολοφόνους για σωφρονισμό εμείς για τον ίδιο λόγο γιατί να τους τη χαρίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Όσο δε 09:07 για την ποιότητα των ΣΥΡΙΖΑίων που επικαλείσαι και την προέλευση τους άνοιξε λίγο τα μάτια σου να δεις ποιοι καταφεύγουν στις τάξεις του και θα τα τρίβεις ακατάπαυστα. Δεν έχεις αντιληφθεί ότι ακόμη και δεξιοί (καθαροί, ανεπηρέαστοι, πατριώτες, ανεξάρτητοι στη σκέψη, έξω από τη σαπίλα του συστήματος) ψηφίζουν πλέον ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρηθούν οι εκτελεστές της πατρίδας.

ΕΝΑΣ.......... είπε...

φιλε ντοκτορ κριμα ,μετα απο τοσα χρονια που ψηφιζες πασοκ να μας βγαινεισ και επαναστατης παει πολυ ,για να μην πω οτι ειναι και γελιο