slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tραγική η εικόνα του Πανναξιακού στο 1 - 3 με τον Αστέρα Βάρης.


Φιλότιμος ο αρχηγός Παπασταθόπουλος
αλλά δεν μπόρεσε και αυτός ...
Λευκή πετσέτα ή συνεχίζουμε???
H βαθμολογία (12ος ο Πανναξιακός) - Ανατρεπτική ανάλυση
Μπορεί η "εντεταλμένη" διαιτησία να έκανε πάλι το θαύμα της και να καθάρισε το παιχνίδι στο 10΄όταν με ανύπαρκτο πέναλτυ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1. Μπορεί η ατυχία να οδήγησε στο 0-2 (25΄)αφού οι παίκτες απο τη Βάρη διεύρυναν τη διαφορά των τερμάτων στη μοναδική φορά (μετά το πέναλτυ) που μπήκαν στην περιοχή και εκμεταλεύτηκαν λάθη της κακής άμυνας των ......γηπεδούχων. Αλλά τόσο οι παίχτες του Γ. Βλαστού όσο και ο ίδιος δεν μπορούν να δικαιολογηθούν γιατί ο "ένοχος"
διαιτητής τους έδωσε την ευκαιρία να γυρίσουν το παιχνίδι. Στο 43΄έγινε το 1-2 σκόρ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο. Στην ανάπαυλα όλοι οι φίλαθλοι του Πανναξιακού ίσως και οι φιλοξενούμενοι να περίμεναν την ανατροπή αφού οι αριθμητική υπεροχή σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται συνήθως καθοριστική.


Με δέκα παίκτες και ο Πανναξιακός
στο τέλος αλλά με χαμηλά το κεφάλι...
Πολύ νωρίς όμως το κρύο σήμερα γήπεδο της ομάδας της Νάξου "πάγωσε" όταν οι δέκα παίκτες των φιλοξενουμένων έκαναν το 1-3. Απο εκεί και στη συνέχεια οι "μισθοφόροι" του Πανναξιακού δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο απο το να δείξουν την αδυναμία τους και να φορτίσουν με αρνητικά συναισθήματα τους Ναξιώτες φιλάθλους που κυριολεκτικά τους έκραξαν και τους κήρυξαν "ανεπιθύμητους".
Με 4 ήττες, 4 ισοπαλίες και 2 μόνο νίκες συνολικά και 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στην έδρα σου δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα άλλο απο τον υποβιβασμό.


Οι εντεταλμένοι σφαγείς του
Πανναξιακού αποχωρούν αγέρωχοι...
Ο δρόμος είναι βέβαια μακρύς και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Το κλίμα όμως έχει γίνει πολύ βαρύ και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Η διοίκηση της ομάδας καλείται να αποφασίσει αν θα ρίξει λευκή πετσέτα και να συνεχίσει με τα "δικά της" παιδιά την προσπάθεια ή αν θα φρεσκάρει την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Το μήνυμα πάντως των διοικούντων στην ΕΠΟ είναι γνωστό ότι, οι ομάδες απο τα νησιά είναι πονοκέφαλος αφού βάζουν σε έξοδα και ταλαιπωρία τις ευνοούμενες ομάδες των Αθηνών. Το μήνυμα αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο απο τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Πανναξιακού στην έδρα του που τα παιχνίδια έληξαν στο πρώτο 15λεπτο με ανάποδα σφυρίγματα των "εντεταλμένων" χειρούργων ...!!!!
Ισως η στροφή σε άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ και το μπάσκετ να είναι πιο ενδεδειγμένη λύση αφού και οι πιο έμπειροι γείτονες Συριανοί έχουν δείξει με την επιτυχημένη στροφή τους εκεί να απολαμβάνουν αθλητισμό και να μην σκοτίζονται με το σαθρό Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τρανό παράδειγμα πάντως είναι και η επιτυχημένη πορεία του Πανναξιακού Α.Ο. Νάξου που βρίσκεται 4ος μαζί με τον Παναθηναϊκό στην Α1 γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ.







Η εκτέλεση πέναλτυ και 0-1


Ευκαιρία για τον Πανναξιακό με καλοχτηπημένο φάουλ
που περνάει ελάχιστα άουτ




Μία ακόμη ευκαιρία για τον Πανναξιακό στο 1ο ημίχρονο



Εγινε το 1-2 και συνεχίζουν για την ανατροπή αλλά μάταια ...
http://vimanaxou.blogspot.gr/2013/12/t-1-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: