slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στρέφονται κατά Βενιζέλου για τα ομόλογα

Την πρόθεση των Ελλήνων μικροομολογιούχων να στραφούν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος τους, Γιάννης Τσολιάς, μιλώντας στην «Δημοκρατία». «Θα πληρώσει για το κακό που μας προκάλεσε» λέει χαρακτηριστικά ο... κ. Τσολιάς.


Βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις μηνύσεις κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και άλλων πολιτικών προσώπων, τραπεζών και χρηματιστηριακών εταιρειών, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα από 1,2 δις ευρώ, τις οικονομίες τους που είδαν να κάνουν φτερά εν μία νυκτί, με του κούρεμα του PSI.

Στο πλευρό τους τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται και εξέχουσες προσωπικότητες όχι μόνο από τον ελλαδικό χώρο αλλά και από διεθνείς φορείς.

Ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, η γραμματέας του παγκοσμίου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Όλγα Σαραντοπούλου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλας είναι μόνο μερικοί από τους νέους «συμμάχους» στον αγώνα ζωής που δίνουν 15.000 οικογένειες μικροομολογιούχων.

Πηγή:Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: