slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ . ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ...ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

"Ο κύριος Πολύδωρας δήλωσε: "Θέλετε να ψηφίσω εγώ αυτό... και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;"
Η ιστορία βέβαια του κυρίου Πολύδωρα είναι μεγάλη Αν ξεκινήσουμε από τα.... γαλάζια παιδιά που έπρεπε να αποκατασταθούν στο δημόσιο, την πρόσληψη αγροφυλάκων που ήταν προεκλογική δέσμευση του κυρίου Μητσοτάκη, την υλοποίησε το 2007, η ιστορία λέει ότι ήταν υπουργός στης μεγάλες φωτιές της Ηλείας, με θύματα και ολοκληρωτικές καταστροφες από τη φωτιά στο πέρασμά της, τότε βέβαια υπαίτιος ήταν ο στρατηγός άνεμος..

Σε ότι αφορά το πολιτισμό, τι να πει κανείς;
Πολιτισμός δεν είναι μόνο ο ορθός πολιτικός λόγος, αλλά και οι πράξεις. Μια πράξη του ήταν ο διορισμός της κόρης του ως υπάλληλος της Βουλής όταν έγινε Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με αυτά και με εκείνα τα ξέχασαν όλα αυτά με μιας οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ και τον χειροκροτούσαν!"
Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, Σταμάτιος Δημητροκάλλης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Σταματάκη μου, από φωτογραφία σκίζεις, από μυαλό....κουκούτσι. Αντί να κάνεις κριτική στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το κατάντημά τους κάνεις στον Πολύδωρα. Διαφωνείς με αυτ΄σ που είπε; Τελικά με ποιους είσαι.Θα μου πεις, έχει σημασία; Εϊσαι παγκόσμια πρωτοτυπία. Πρόεδρος μια οργανωσης που έχει ένα μέλος...ΕΣΕΝΑ...Μεγάλε. Απίθανε. Μας κάνεις τουλάχιστο να γελάμε. Καλό είναι κι αυτό στις μαύρες μέρες, μέρες κατοχής που περνάμε. Συνέχισε. Σε χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος23 Δεκεμβρίου, 2013... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.
Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ Α... ΤΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μουνάκι που βγαίνει κάθε τόσο με ανακοινώσεις και δηλώσεις ποιο καλάμι έχει καβαλήσει;

Ανώνυμος είπε...

διάδοχος του Γιαννάκη είναι. Κι εσύ δεξιούρα χάρηκες που τά βαλε ο δεξιοπασόκος με τον Πολύδωρα; Μην χολοσκάς απ' τους Νεοδημοκράτες θα τη βρει ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΤΟΥΛΗΣ

Ποτέ δεν είναι μάταιος ο κόπος ν’ ασχοληθούμε με το όποιο «μειράκιον» της παρούσας πολιτικής σκηνής διότι και νέος είναι και ίσως έχει λίγο χρόνο να αντιληφθεί το αληθινό νόημα της πολιτικής που τόσο πολύ του αρέσει (για το καλό μας).
Καλό μου παιδί Σταμάτιε
Ως Νάξιος ασχολούμενος με τα περί πολιτικής οφείλεις στον εαυτό σου τα εξής:
Πρώτιστα να διαβάσεις, να ακούσεις, να αναλύσεις, να ερευνήσεις, να «χωνέψεις» την πολιτική ιστορία και γενικά την ιστορία του τόπου σου, από τον Πρωτοκυκλαδικό πολιτισμό, μέχρι σήμερα. Πηγές σου ας είναι όσες ελεύθερα σου προσφέρονται απ όλες, μα όλες, τις πολιτειακές και κοινωνικές σχολές σκέψης. Τότε θα ανακαλύψεις πως η ριζική μεταμόρφωσή σου σε πολιτικό όν αρχίζει.
Έπειτα η ψυχή σου για να πετύχει το στόχο της, πρέπει ν’ ασκηθεί κατ αρχάς στη σύλληψη της έννοιας ΑΡΕΤΗ. Χωρίς δαύτη τίποτε δεν θα έχει αξία και δεν θα ταιριάζει σ’ ένα νέο άνθρωπο σαν κι εσένα. Για την αληθινή δε πολιτική σου επιβίωση είναι ανάγκη να υποτάξεις όλα τα «ζωώδη» πάθη και τις ορέξεις στη λογική. Αν αποτύχεις και διαφθαρείς, θα βουλιάξεις σ’ ένα κόσμο υλιστικό, άγριο, κτηνώδη και θα ζεις «εσαεί» κυνηγημένος ανάμεσα στα ανθρώπινα όντα αδύναμος και αναπαράγοντας τις αντιφάσεις σου.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου