slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άμεση σύγκληση έκτακτου υπέρ επείγοντος Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ανταλλαγή του ΚΕΓΕ


ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΙΚΟ ΜΑΙΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ   ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" Η Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ .
ΘΕΜΑ: Άμεση σύγκληση έκτακτου υπέρ επείγοντος Δημοτικού Συμβουλίου πριν από την τακτική συνεδρίαση της 30ης Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με το υπ. αριθ. πρωτ. 2755/115523 και από 26/09/2013 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Στις 31/12/2013 εκπνέει η διορία που έχει θέσει το υπουργείο για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων του Δήμου για την ανταλλαγή του ΚΕΓΕ σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο.
Στην συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι και οι δεσμεύσεις που θα έπρεπε να παρθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο όμως αποφάσισε ΜΟΝΟΝ την ένταξη 30.000€για την μελέτη του κτηρίου .
Αντί αυτών των δεσμεύσεων – αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο απεστάλη από...
τον Δήμαρχο επιστολή προς τον Υπουργό στην οποία αναφέρει επί λέξει : “….. Η παρούσα δέσμευσή μας ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Ναξιακό λαό και όπως φαίνεται (;;;;;;;;!!!!!!!!) είναι ήδη αποδεκτή”
Σε άλλο σημείο αναφέρει : “ ….Η δέσμευσή μας εμπεριέχει ….. Να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκπόνησης πλήρους τεχνικής μελέτης και άδεια δόμησης για την ανέγερση εκπαιδευτηρίου τουλάχιστον 200 m2 ….. “ενώ είχε συμφωνηθεί τουλάχιστον 400 m2 και μετά από συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις .
Κατόπιν τούτων και εμπρός στον αμεσότατο κίνδυνο ανάκλησης της παραχώρησης σας καλούμε να συγκαλέσετε έκτακτο επείγον Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 30/12/2013 στο οποίο και να συναποφασίσουμε ΟΛΕΣ τις δεσμεύσεις και τους όρους που ζητά το Υπουργείο .
Σε περίπτωση που, ώ μη γένοιτο, ανακληθεί η παραχώρηση θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για μια τεράστια ζημία των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών


Νάξος, 27/12/2013

Για την Δημοτική Κίνηση - Πολίτες για τα Νησιά μας
Δημήτρης Βασαλάκης
Δημοτικός Σύμβουλος


email: politesgiatanisiamas@gmail.com
facebook: Πολίτες για τα Νησιά μας – Δημοτική Κίνηση
blog : naxospolitesgiatanisiamas.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!

Αποκαλύπτω σήμερα το αληθινό δράμα του εκκλησιαστικού συντάκτου σας (ασύντακτου). Η μετάδοση της είδησης έγινε από άλλη «εκκλησία» του Δήμου. Φήμες θέλουν τον νυν Δήμαρχο να προσεύχεται και να ψάλλει σε Δεξιό στασίδι κι ο Μαϊτός να κρατά ΠΑΣΟΚαρμονικό ισοκράτημα κατά το έθος. Ακολούθησε απόδειπνο και δάκρυα μετανοίας με τους πιστούς του ΜΙΣΕΛ( Liapis) του ΧΑΡΗ(TonPouloGlou) του ΑΚΗ (της Βίκυς) του ΘΟΔΩΡΗ (Rouso Poulos)και τόσων άλλων καλών χριστιανών να περιφέρουν «δισκοπότηρο» με μεζέ χαβιαράκι (ΧρυσΑυγοτάραχο για την ακρίβεια) φτηνιάρικο. Ο άκυρος συντάκτης σας δεν αρκέστηκε ν’ ακούσει το «σώπα όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπάνες»(hit στο Δήμο αυτή την εποχή) αλλά το χόρεψε κιόλας σε ρυθμό Κάντα λα Κάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΓΑΤΕ
Ο ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ

http://naxios.blogspot.gr/2013/12/71-710.html