slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΡΟΥΛΑ


Ομοβροντία δημοσκοπήσεων ΣΥΡΙΖΑίων-Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ... όσο και πριν 20 μέρες...
Δημοσκοπικό προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την «Εφημερίδα των Συριζαίων»... ε, Συντακτών ήθελα να πω... Βέβαια δεν έχει αλλάξει και κάτι από τηνπροηγούμενη δημοσκόπησητης ίδιας εταιρίας στις αρχές Δεκεμβρίου όταν πάλι ο....

ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν με 2,5%

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με...22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 20%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 11,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ισοψηφούν με ποσοστό 5,5%. Στην επόμενη θέση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.



Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 25%, ενώ η ΝΔ έπεται με 22,5%. Η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 6,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.

Στην παράσταση νίκης και στο ερώτημα αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν εκλογές, ποιό κόμμα θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 47% των θετικών απαντήσεων, έναντι 33% για τη ΝΔ.



Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Αντ.Σαμαράς συγκεντρώνει το 29% των θετικών απαντήσεων, έναντι 25% που στηρίζει Αλ.Τσίπρα. ωστόσο το ποσοστό των ερωτηθέντων που δεν θεωρεί κανένα από τους δυο ως κατάλληλο ανέρχεται σε 43%.



Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: