slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διεγράφη για δεύτερη φορά ο Τομπούλογλου... άντε να δούμε στις πόσες διαγραφές ξεμπερδεύουμε με τα καθάρματα


Τη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου από τα μητρώα μελών του κόμματος, «για αντιδεοντολογική συμπεριφορά», αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε η Λ. Συγγρού.Ο κ. Τομπούλογλου, πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»,συνελήφθη νωρίτερα σήμερα καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έλαβε μίζα ύψους 25.000 ευρώ προκειμένου να συνεχιστεί η σύμβαση που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα με ιδιωτική εταιρεία.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να του απαλυνουν τον πονο απο την πρωτη διαγραφη τον διορισαν διοικητη του νοσοκομειου, αυτοι ειστε ανασφαλιστοι και χωρις πινακιδες και διπλωματα. Ετσι οπως πατε ουτε δικαστηρια δεν θα χρειαστουν να σας κλεισουν μεσα ,θα βρειτε το δρομο μονοι σας, καλα ειπε ο Παναγουλης σε λιγο δεν θα σας χωρανε οι φυλακες

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΕ τι είνια αυτά που λες: ιδού η αλήθεια κι άσε τα μπαλαμούτια χρισατουγεννιάστικα:
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, με την Παράταξη «Καλημέρα όμορφη πόλη»..., μετά από πρόταση της Διεύθυνσης του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων και με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τη διαθήκη της Αγλαΐας Κυριακού.

Τραγική ειρωνεία...; Ο κ. Τομπούλογλου δήλωσε τότε πως, δεν θα εισπράττει το μισθό του κατόπιν επιθυμίας του....!!!

Κατάλαβες ΝΑΞΙΕ; Ο Διευθυντής Εθνικών Κληροδοτημάτων του...Υπουργείου Οικονομικών τον πρότεινε. Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Naξιε και τον αξιο πρωθυπουργο αντωνη σαμαρα -κομανετση,εχει διαγραψει καναδυο φορες η νεα δημοκρατια, βλεπεις καμμια ομοιοτητα?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΠΑΤΗΜΈΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ 1.000.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΑΤΕ ΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ! Το ΔΣ του νοσοκομείου τον εξέλεξε (ομόφωνα!!) Πρόεδρο τον Τομπούλογλου και να τελειώνουμε με τις παπαριές ότι η ΝΔ τον διόρισε...http://naxios.blogspot.gr/2013/12/1996-2004.html

Ανώνυμος είπε...

ρε απατημενε γενικως ,ειναι η δεν ειναι μεγαλοστελεχος της νεας δημοκρατιας ο χαρουλης ? ετσι για να τελειωνουμε με τους εξαπατημενους ,οι αθλιοτητες σας παιρνουν τελος θα στεγαστουν ομως στα κελια των φυλακων δηλαδη εκει που σας πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα και αφελή Νάξιε διαχώρισε τη θέση σου από τα αποβράσματα της κοινωνίας που λέγονται πολιτικοί. Όλοι Τομπούλογλου είναι (όχι απαραίτητα από πίσω. Κάποιοι πηδάνε κιόλας). Εκτός και αν.....

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο που έχει γραφτεί εδώ. Να συμπληρώσω ότι ο Κομανέτσης δεν είναι παθητικός. Κατά τα άλλα τις χειροπέδες τις βλέπω να έρχονται και για αυτόν μετά τη δήλωση της Μέρκελ περί διαλύσεως της ευρωζώνης στην περίπτωση που η Ελλάδα εγκατέλειπε το ευρώ.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΘΡΑΣΥΔΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ .ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Με τις αλλεπάλληλες συλλήψεις θα φθαρούν και οι χειροπέδες που ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ πολύ σύντομα για αυτούς που πρόδωσαν τη χώρα. Αλλά δεν πειράζει και τα tire-up κάνουν καλή δουλειά. Μόνο που πονάνε.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΕΝΤΑΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΗ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΧΕΙΣ;ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΝΕΟΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 25 Δεκεμβρίου και ώρα 11:16 πρώτα έμαθες προφανώς να διαβάζεις, ενθουσιάστηκες και στην συνέχεια αμέλησες να μάθεις να γράφεις. Κατά τα άλλα δεν σου κάνει εντύπωση που έρχεται ενός-ενός η σειρά; Παυλίδης-Βουλγαράκης-Πελέκη-Στυλιανίδης-Λιάπης-Τομπούλογλου αγκαλιά και πλαϊ-πλαϊ με Τσουκάτο-Γείτονα-Μαντέλη-Τσοχατζόπουλο-Παπαντωνίου-Παπακωνσταντίνου. Κράτα και καμμια πισινή γιατί τώρα που άρχισε να μιλάει ο Κάντας ζήτω που χεστήκατε.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι καταλαβαίνω ειρωνεύεσαι τον Πρωθυπουργό. Αυτός λοιπόν ο τιτανοτεράστιος έχει φροντίσει να είναι ο πρώτος που θα νοιώσει την γλύκα της εφαρμογής της παραγράφου 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος που έχει ρυθμίσει να καταλύσει εν τω μεταξύ ο ίδιος (βλέπε και παράγραφο 1 του άρθρου 60 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο "οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση", και θυμήσου τον Πολύδωρα)

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε που ειναι ευκολο να βρεις ποιος γραφει σε ποιον τα λες αυτα? τωρα φοβηθηκαμε ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 25 Δεκεμβρίου, 2013 11:16 ποιος εισηγήθηκε τον διορισμό του Χαρούλη στο νομοκομείο; Μήπως ο διευθυνητής Κληροδοτημάτων του Υπ. Οικονομικών; Και ποιος του έδωσε εντολή αυτουνου να τον προτείνει; Μή μου πεις πωςδεν ξέρεις; Μη μου πεις πως αυτός δεν ρώτησε τους πολιτικούς του προϊσταμένους και έκανε του κεφαλιού του; Και πού' σαι, επείδη το σύστημα έχει καταρεύσει όλοι κοιτάζουν να περισώσουν ό,τι μπορούν. Μην σου κάνει έκπληξη αν δεις τον διευθυντή αυτό να λύνει τη σιωπή του. Ο Άδωνις για να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά πέταξε το μπαλάκι στους υπαλλήλους, το συνηθίζει εξ άλλου, αλλά ξέρεις το ψέμα πλέον έχει κοντά ποδάρια. Περίμενε λοιπόν και πολλά ακόμη θα δεις.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ
"Είναι σαφής η αντιμνημονιακή μας τοποθέτηση. Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές και οι πολιτικοί που μας οδήγησαν στο μνημόνιο έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του λαού μας. Εμείς, αν ήμασταν Δημοτική Αρχή θα βρισκόμασταν τοπικά στην πρωτοπορία των αγώνων. Δεν θα κρυβόμασταν, ούτε θα μασάγαμε τα λόγια μας! Και αυτό το αποδείξαμε με την πρόταση που καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην πληρώσει ο κόσμος της πόλης μας το «χαράτσι» της ΔΕΗ, το αποδείξαμε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου με το να είμαστε πάντα παρόντες στους αγώνες και στο πλευρό τους, με τη συμπαράσταση μας σε κάθε κοινωνικό και λαϊκό κίνημα της πόλης μας."
Χάρης Τομπούλογλου
(e-Φωνή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας)