slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ: Συλλυπητήρια Επιστολή για τον θάνατο του Μιχάλη Μαργαρίτη(Μπαρμπούνη)

Χθες 27 Δεκεμβρίου 2013 έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός και αξιόλογος άνθρωπος και μέχρι σήμερα ένας πολύτιμος συνεργάτης που βοήθησε παντοιοτρόπως σε όλες τις προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, ένας άνθρωπος χρήσιμος για όλα τα προβλήματα του τόπου μας.
Ο θάνατος του ήταν αναπάντεχος.
Όλους φίλους , γνωστούς και συναδέλφους μας εξέπληξε.
Χάσαμε ένα φίλο, χάσαμε ένα πολύτιμο συνεργάτη και αυτό δεν...... είναι μόνο προσωπική μας γνώμη, είναι μια πεποίθηση όλων όσων τον γνώρισαν, είναι μια άποψη καθομολογούμενη από όλους μας.

          Το νησί μας για χρόνια θα τον αναζητά.

          Το άκουσμα του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

          Χθες το πρωί μόλις ακούστηκαν οι καμπάνες που προανήγγειλαν το δυσάρεστο γεγονός οι πάντες συγκλονίστηκαν.

          Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου Μιχαήλ Μαργαρίτη, στους συγγενείς αυτού, του οποίου η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη και την ευχή να είναι γαλήνιος ο δρόμος του προς την αιωνιότητα.

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του μέλους της συνήλθε και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: 

          Να παραβρεθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου στην εξόδια ακολουθία. 
          Να προσφερθεί το ποσό των 100,00 € στο Ειδικό Σχολείο Α.Μ.Ε.Α. του Αγίου Θαλαλέου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου,
      Ο Πρόεδρος                Ο Αντιπρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας                Ο Ταμίας                       Το Μέλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό του ταξίδι και ο Θεός να τον αναπαύσει. Όμως για όνομα του Θεού γιατί όλος αυτός ο σαματάς από πλευράς δήμου γύρω από τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας. Γιατί ο πολιτιστικός του δήμου, ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο ακύρωσαν εκδηλώσεις, συνεδριάσεις, γέμισαν τα μπλοκ, τις εφημερίδες και μπούκωσαν τα ραδιόφωνα για τον θάνατο ενός μεσήλικα συνανθρώπου μας λες και στη Νάξο πεθαίνει ένας κάθε δέκα χρόνια; Εμείς που δεν τον ξέραμε μπορούμε να μάθω γιατί αυτός ο κουρνιαχτός; Στη Νάξο δεν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι, έντιμοι και ταλαιπωρημένοι εργάτες, αγρότες, απλοί άνθρωποι του πολιτισμού και της παράδοσης, άνθρωποι περασμένης ηλικίας που αγωνίστηκαν, υπέφεραν και ρισκάρισαν τη ζωή τους για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια και κανένας από το δήμο δεν παίρνει χαμπάρι ότι έφυγαν; Υπόθεση κάνω ότι ο θανών θα πρέπει να είχε κάποια πλεονεκτήματα σημαντικότερα από τα παραπάνω που αυτά μετράνε κυρίως στην κατεστημένη πολιτική και οικονομική ελίτ της Νάξου και τους παράγοντες του δήμου. Θα πρέπει υποθέτω να ήταν κάποιος επιχειρηματίας και μάλιστα γύρω από τη Χώρα, να ήταν κάποιο υψηλό κομματικό στέλεχος, να στήριξε και να στήριζε με απόλυτη συνέπεια τον εκάστοτε κομματικό δημοτικό συνδυασμό της παράταξης του . Ας μας ενημερώσει λοιπόν για όλο αυτό το ντόρο κάποιος τουλάχιστον από τους παράγοντες του δήμου που υποχρέωση τους είναι να αντιμετωπίζουν εξίσου και με το ίδιο τρόπο όλους τους δημότες. Κάτι θα ξέρουν περισσότερα από εμάς τους ξεχασμένους από τον δήμο και στη ζωή και στο θάνατο εδώ πάνω στα ορεινά.