slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η οργανωτική ομάδα της Νησιωτικής πολιτείας


      Ανακοινώνουμε  τα  μέλη  της  οργανωτικής  ομάδας,  που  θα  έχει  την  ευθύνη  της  καθημερινής  λειτουργίας  και  τον συντονισμό  της  δράσης   της  Κίνησης  μας :
·         Καραμανής  Γεώργιος,   Δικηγόρος 
·         Κατσούλης  Εμμανουήλ,  Καθηγητής  Φυσικής  Αγωγής
·         Κοντοπίδη  Άννα,  Συμβολαιογράφος
·         Λιαγκρής  Σπύρος,  Δικηγόρος
·         Μανδηλαράς  Δημήτριος,  Συνδικαλιστής τ. μέλος Γεν Συμβουλίου ΓΕ.Σ.Ε.Ε.
·         Τσαγκλής  Χαράλαμπος,  Οικονομολόγος                                                                                                               
Για το γραφείο Τύπου 

Γιάννης Πιτταράς

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνδυασμός οργανωτικής ομάδας με διπολικές (και λίγες λέω) διαταραχές.
Βαρέθηκα να το λέω πως η παραγόμενη στα νησιά μας πολιτική σκέψη του παρελθόντος αλλά και του παρόντος (δυστυχέστατα) φροντίζει να τροφοδοτεί με αντιφάσεις τον Ναξιακό λαό, επιτείνοντας τα ήδη οξυμένα προβλήματα και απωθώντας τους λίγους έστω καλούς που θ’ αποφάσιζαν να εκτεθούν στην δημόσια κρίση.
Η πολιτική παρουσία των περισσότερων απ αυτούς, μοιάζει με τον ανήσυχο ύπνο του πονεμένου και ένοχου. Στριφογυρίζει όλη νύχτα αλλάζοντας πλευρό. Μια «δεξιά» μια «αριστερά», μια «ανάσκελα», μια «μπρούμυτα». Οι γνωστοί «κωλοτούμπες» του νησιού δεν εννοούν να μας απαλλάξουν απ’ το βάρος της πολιτικής τους απαξίας. Σε δυο- τρία καφενεία της παραλίας, ένα απέναντι στο νοσοκομείο και σε ένα δυο δικηγορικά γραφεία ζωγραφίζουν με τα δικά τους χρώματα μόνιμα το σεχταριστικό μέλλον των νησιών μας. Πολυδιαίρεση με καινοφανή υποτίθεται ανεξάρτητα σχήματα και το «πόπολο» μονίμως στον κουβά. Εντολοδόχοι των προσωπικών τους φιλοδοξιών πρώτιστα, υπηρέτες κομματικών σκοπιμοτήτων εν συνεχεία και τα όνειρά σας (πολλά ακατάλληλα δι’ αλλήλους) προσγειωμένα σε καλάθους αχρήστων.
Η πολιτική σας ανεκτικότητα δεν έχει τέλος, γιατί είναι ακόμη συνδεδεμένη με το «παραμύθι» της «ελπίδας» (ατομικού συμφέροντος) που φροντίζουν και ξέρουν να σας λένε όμορφα, σιγά-σιγά μην τύχει και ξυπνήσετε.
Συντοπίτες δεν νομίζετε πως ήρθε ο καιρός να ενθαρρύνετε και κανένα σοβαρό, έντιμο και ακομμάτιστο άνθρωπο να αναλάβει τις τύχες σας απ το να εμπιστεύεστε αυτούς που σίγουρα θα τους βλαστημάτε λίγες ώρες μετά την επιλογή σας;
«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

Πάρε bic γιατί το κανίκλειον σου λέρωσε όχι μόνο τα χέρια, αλλά και το μυαλό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια από τα ίδια. Ανακύκλωση προσώπων και ξύλινος λόγος. Αδιέξοδο. Αν δίναμε στα κόμματα αυτό που τους αξίζει και ψηφίζαμε νέους άφθαρτους ανθρώπους καθόλου βολεμένους μήπως θα ήταν καλύτερα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ BIC

Το BIC είναι το έσχατο εργαλείο του ψηφοφόρου προς επανόρθωση των σφαλμάτων. Είναι επίσης και η μόνη περίπτωση που ο ΠΟΛΙΤΗΣ επιτρέπεται να κυκλοφορεί «οπλισμένος» με το ταπεινό BIC και να τιμωρήσει με αφανισμό τους δυνάστες του. Αρκεί να είναι ήρεμος, γαλήνιος, έντιμος και ανεπηρέαστος απ’ τους κάθε λογής αγύρτες πίσω απ το παραβάν (paravent). Η δημοκρατία έχει τη μινιμαλιστική της ουσία σ’ αυτό που ο είρων αγνοεί.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ εδω επι του σπιτιου σου οχι της νησου ναξου δεν μας αντιπροσωπευεις διοτι ο τροπος που γραφεις ειναι ακαταλαβιστικος και οι λεξεις που χρησιμοποιεις ειναι η για μεγαλα τζακια η για πολυ αριστερους οχι για τον απλο λαο εαν και συμφωνω με την ουσια .καλο ειναι να γραφεις και επωνυμα

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι που κάποιος απ τους διαχειριστές μου επισημαίνει πως τον μόνο που εκπροσωπώ είναι ο εαυτός μου. Επίσης πως η μόρφωσή μου (εφ όσον γράφω ακαταλαβίστικα) είναι ανάλογη με το επίπεδο των σχολείων που φοίτησα και πιθανότατα έπρεπε να είναι χειρότερη. Επίσης χρήσιμο είναι που δεν κατανοεί, αν ο τρόπος γραφής μου είναι για «μεγάλα τζάκια» ή πολύ αριστερός. Σημαίνει πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο, γιατί η αλήθεια είναι, πως δεν ανήκω ούτε στη μία, ούτε στην άλλη σχολή σκέψης (με τα δικά του κριτήρια). Συνάμα ο «απλός» λαός καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοώ και δεν χρειάζεται η διαδικτυακή επωνυμία για κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλωστε δεν είναι στις προθέσεις μου να εξαργυρώσω το λόγο μου σε σκοτεινές κομματικές αίθουσες και παίγνια εμπορικά. Τόπιασες REPORTER;


«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΑΣΚΟΤ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ???????????

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι οι ...ΠΑΣΟΚΟΙ ρε παιδιά;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη.τιποτα καινουριο εκτος απο την παρεουλα του ρηγα?αμαν και θεμε ο τοπος να παει μπροστα.......

Ανώνυμος είπε...

Αμέ και το ..........ΑΛΥΚΟ τι σου λέει κύριε Μαϊτέ;

Ανώνυμος είπε...

μαϊτόπουλα.... ρηγόπουλα....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι, δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τη στελέχωση του συνδυασμού μας, οπότε αναμένετε και για άλλα (γνωστά) ονόματα που επί χρόνια ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη. Όσον αφορά τα περί "αρώματος ΠΑΣΟΚ" απλά λόγω των συνθηκών αποκαλούμαστε "υπεροκομματικοί" διότι αν προτάσαμε όπως ιστορικά κάναμε το ότι ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, δε θα βλέπαμε ούτε το δικό μας ψήφο στην κάλπη. Κάτι πρέπει να πούμε μπας και βρεθούν κάποιοι και μας ψηφίσουν. Βασιζόμαστε στην εμπειρία χρόνων πως υπάρχουν πάντα αυτοί που θα μας ψηφίσουν κι ας μας φτύνουν μετά. Αγαπητοί συνδημότες, το θέμα είναι να πάρουμε το δήμο. Θα σας πύμε ότι θέλετε να ακούσετε, θα τάξουμε ότι θέλετε, θα σας χτυπήσουμε στην πλάτη. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς κα ευχές για καλές γιορτές.