slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεγάλη αποδοκιμασία για τον Γιάννη Στουρνάρα


Δυσάρεστες εκπλήξεις κρύβει για τον Γιάννη Στουρνάρα η δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για λογαριασμό του Mega, αφού οι πολίτες όπως φαίνεται αποδοκιμάζουν πλήρως τις πολιτικές που εφαρμόζει ο υπουργός Οικονομικών.

Οι αριθμοί μπορεί να μη λένε πάντα την αλήθεια, ωστόσο εν προκειμένω φαντάζουν ως κραυγή απόγνωσης από πλευράς πολιτών τόσο για τη φορολογική πολιτική που εφαρμόζεται, όσο και για....
το που οδεύει η οικονομία της χώρας.

Χαρακτηριστικά, στο ερώτημα των ημερών, δηλαδή εάν υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (96,7%) οι πολίτες απαντούν θετικά.

Όσον αφορά το φόρο ακινήτων -ένα ακόμη θέμα το οποίο μονοπώλησε την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και πέρασε από τα χέρια του υπουργού Οικονομικών-, οι απαντήσεις των πολιτών δεν χωρούν αμφισβήτηση:

Σχεδόν οκτώ στους 10 (79,7%) εκτιμούν ότι ο φόρος ακινήτων είναι άδικος, τη στιγμή που μόλις το 12,8% τον χαρακτηρίζει δίκαιο.

Απαισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της οικονομίας, καθώς οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 63,1% εκτιμούν ότι δύο χρόνια θα χειροτερέψει, τη στιγμή που σε ποσοστό 19,7% θεωρούν ότι θα βελτιωθεί.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/300166/megalh-apodokimasia-gia-to-giannh-stoyrnara#ixzz2mMRnL7oF

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσία του Βρούτση στο enikos.gr σου διέφυγε μαντρόσκυλο. Για πάρε μια γεύση εδώ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9196.html και μάντεψε τι θα ακολουθήσει όταν αυτή η οργή πάρει τους δρόμους για να παίξει ποδόσφαιρο. Τα κατηγορητήρια θα είναι τόσο μα τόσο σύντομα όσο γράφεται εδώ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4778.html. Και οι δίκες θα διαρκέσουν επίσης τόσο σύντομα.