slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στα «κάγκελα» οι γείτονες με τον Μιχάλη Λιάπη... τον περιμένουν κι αυτοί να γυρίσει για να του τα χώσουν



Φοίνικας από την αυλή του έχει προκαλέσει ζημιές σε διπλανή ιδιοκτησία - Ο ίδιος γνωρίζει το πρόβλημα αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να τους αποζημιώσει!

Επί της οδού Σερρών, στο γωνιακό συγκρότημα με τον ψηλό φράκτη, τις αγριλιές και τους φοίνικες η είδηση της άφιξης του κ. Λιάπη από τη Μαλαισία μέσω Κατάρ, βρήκε τους γείτονές του κυριολεκτικά στα...... κάγκελα.



Αυτό που τους εξοργίζει δεν είναι, όπως λένε, μόνο "η πράξη του να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες", ούτε το ότι "σηκώθηκε κι έφυγε για την εξωτική Μαλαισία αντί να παραστεί στο δικαστήριο", αλλα το ότι έχει αποποιηθεί εδώ και καιρό των ευθυνών του ως ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο βρίσκεται και το ρετιρέ διαμέρισμά του το οποίο χρησιμοποιεί ως μόνιμη κατοικία. Το οικόπεδο του συγκεκριμένου συγκροτήματος διαμερισμάτων είχε δοθεί αντιπαροχή από τον πρώην υπουργό και σύμφωνα με το τελευταίο πόθεν έσχες ο κ. Λιάπης έχει στην κατοχή του την πλήρη κυριότητα τουλάχιστον ενός διαμερίσματος και την επικαρπία ή την ψιλή κυριότητα άλλων τεσσάρων, όπως και αρκετών βοηθητικών χώρων.



Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που συνορεύει με το εν λόγω συγκρότημα κατηγορούν τώρα τον πρώην υπουργό για αδιαφορία, καθώς αν και τον έχουν ενοχλήσει επαννελημένως εκείνος αποφεύγει να ασχοληθεί με τις εκτεταμένες ζημιές που έχει προκαλέσει ένας φοίνικας στο πίσω μέρος του οικοπέδου. "Αυτός ο φοίνικας" λένε οι γείτονες " είναι η αιτία που γκρεμίστηκε ο τοίχος που χωρίζει τις δύο ιδιοκτησίες. Έχουμε ενημερώσει τον διαχειριστή του συγκροτήματος ο οποίος όπως μας είπε πήγε και βρήκε τον Λιάπη και τον ενημέρωσε. Μας είπε λοιπόν οτι ο κ. Λιάπης δεν προτίθεται να διορθώσει τη ζημιά. Τώρα που γύρισε όμως θα πάμε εμείς στον Λιάπη!" Πάντως απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής ο πρώην υπουργός δεν είχε το διαμέρισμα του Χαλανδρίου στα σχέδιά του ως πρώτη στάση μετά την άφιξή του από την εξωτική Μαλαισία. Ενδεχομένως να φοβήθηκε τους δημοσιογράφους που έχουν στηθεί απ' έξω και τον περιμένουν και γι' αυτό να κατευθύνθηκε προς άλλον προορισμό. Το διαμέρισμα δεν εμφανίζει σημάδια ζωής, τα παράθυρα είναι κλειστά και οι τέντες κατεβασμένες. "Αν εμφανιστεί θα μπει απ' αυτή την είσοδο" λένε κάποιοι γείτονες. Για να προσθέσουν: "Διαθέτει κλειστό πάρκινγκ και συνήθως εμφανίζεται με ένα Αudi RS. Με αυτό κυκλοφορεί. Διαθέτει μάλιστα κι έναν αστυνομικό που τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα. Κι αυτό μας έχει προκαλέσει εντύπωση"










www.protothema.gr/greece/article/339928/sta-kagela-oi-geitones-me-ton-mihali-liapi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: