slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Βρούτση-Στρατούλη στη Βουλή: "που θα βρείτε τα λεφτά;"

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη εκτυλίχθηκε στη Βουλή όταν ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:
«Σήμερα το πρωί ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ επανατοποθετείται, δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε στα θετικά μια στέρεη και ξεκάθαρη θέση. Εγώ θα προκαλέσω, και είναι βαριά η έκφραση, να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του. Προκαλώ και περιμένω σε επίπεδο Βουλής  να συζητήσουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο συνταξιοδοτικό και το μισθολογικό» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι υποσχέσεις που δίνει απαιτούν 7 δισεκατομμύρια που δεν υπάρχουν. «Είναι υποχρεωμένο το ΣΥΡΙΖΑ να μας πει από πού θα βρει τα λεφτά. Κανείς δεν μπορεί σε τέτοιες περιόδους να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό».


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού κι επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ριζική διαφωνία κυρίως με τον υπουργό για τον αν χρειάζονται ενίσχυση οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και για την τροπολογία που θεωρούμε ότι είναι φωτογραφική πετρελαϊκών συμφερόντων».

Δείτε το βίντεο από την Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: