slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε μια ακόμη μεγάλη έκθεση η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και η γραβιέρα Νάξου

ΑΝΆΡΠΑΣΤΗ 
Ο σύμβουλος διοίκησης
του προέδρου και της
 ΕΑΣ Νάξου, κ.
Ιάκ. Βαλλέρης. 
κη λεζάντας
Σήμερα Κυριακή από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 8:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ραντεβού γευστικών δοκιμών σαμπάνιας και άλλων αφρωδών οίνων «Αφρός και φυσαλίδες 2013» στο.....
ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, από 13:00 έως 20:00. . Η ΕΑΣ Νάξου, ήταν μεταξύ των ελλήνων χορηγών και οι απαιτητικοί επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν να γευθούν τη φημισμένη γραβιέρα Νάξου. Εκτός από τις γαλλικές Champagnes, οι επισκέπτες γνωρίσαν Prosecco, Spumante, Brachetto και Moscato d’ Asti από τη γειτονική μας Ιταλία, Cavas από Ισπανία και βέβαια ελληνικά αφρώδη κρασιά που αυξάνονται ραγδαία σε αριθμό και ποιότητα το τελευταίο διάστημα. Απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα αφρώδη κρασιά είναι γοητευτικά. Εκτός από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στην ετήσια έκθεση "Annual Champagne & sparking wine tasting", συμμετείχαν ως χορηγοί και Το Αυγοτάραχο Μεσολλογγίου και το Αλλαντοποιείο Στρεμένου. Παρόντες στην έκθεση από την ΕΑΣ Νάξου, ο πρόεδρος της Δημήτρης Καπούνης και ο σύμβουλος διοίκησης του προέδρου της ΕΑΣ Νάξου, κ. Ιάκ. Βαλλέρης.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, καθημερινά όλο και πιο πολλοί  προτιμούν τη γραβιέρα Νάξου γιατί την έχουν ξεχωρίσει τόσο για τη γεύση της, όσο και για την ποιότητά της ανάμεσα από άλλα.αφού πλέον το προϊόν είναι γνωστό στους περισσότερους.


 






Δεν υπάρχουν σχόλια: