slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 90΄


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ
Δυνατό παιχνίδι με πολλές ανατροπές και συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων ήταν αυτό πού διεξήχθηκε την Παρασκευή στις 15:15 στη γήπεδο της Ίου. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά με μοναδικό στόχο μόνο τη νίκη. Η ομάδα της ΙΟΥ προσπάθησε να παίξει γρήγορο παιχνίδι με πολλές πάσες και γρήγορες αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας των παικτών της. Η ομάδα του ΦΙΛΩΤΙΟΥ απείλησε πιο σουτ και πολλές στημένες μπάλες αλλά ο τερματοφύλακας της ΙΟΥ  βρέθηκε σε καλή μέρα και  δυσκόλεψε αρκετά στο έργο των.....
φιλοξενούμενων.
Στο 25΄λεπτό η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κοττάκη και ο   ο ΚΩΝΣΤΑΣ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΛΥΜΠΕΡΤΑ οΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 38’ είχαμε το 1-1. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ι. έπιασε ένα δυνατό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ.
Στο 43’ ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. μέσα από την μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση έβγαλε συρτή σέντρα και την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί πριν τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ έδιωξαν σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΙΟΥ είχε την τύχη να προηγηθεί νωρίς καθώς στο 54’ σε ένα φάουλ από τα αριστερά ο ΚΑΡΡΑΣ Κ. από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 65’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον ΛΥΜΠΕΡΤΑ την τελευταία στιγμή οΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ στο πίσω δοκάρι έδιωξε σε κόρνερ.
Κάτι που δεν κατάφερε όμως στο 72’ όταν και πάλι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά από τον ΛΥΜΠΕΡΤΑ και πάλι η μπάλα πέρασε από πολλούς αμυντικούς έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στην δεξιά γωνιά του ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ.
Στο 78’ ο ΚΩΝΣΤΑΣ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Μ. πέφτοντας στην δεξιά του γωνιά μπλόκαρε την μπάλα. Στο 84’ ο ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή πάσαρε στην αριστερή γωνιά τον ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ αλλά ο τερματοφύλακας της ΙΟΥ πέφτοντας σωστά έδιωξε σε κόρνερ.
Και φτάσαμε στο 90’ όταν ο ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ εκτέλεσε φάουλ ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Ν. βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-3. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Φιλώτίου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τραγαίας και η Ίος θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό.
ΑΣ ΙΟΥ: (ΜΑΣΤΡΑΝΤΟΝΑΚΗΣ Μ.), ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ., ΜΕΡΣΙΝΗΣ Π., ΜΕΤΤΟΣ Α., ΚΑΡΡΑΣ Φ., ΚΑΡΡΑΣ Κ., ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ Η., ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ Δ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Μ., ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΣ Ν., ΧΑΡΟΣ Ι., ΜΟΝΟΓΙΟΣ Ν., ΚΑΡΚΑΝΗΣ Α., ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Σ.,
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ Σ.), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Μ., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Γ., ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ Ν., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ Φ., ΚΟΤΑΚΗΣ Ι., ΜΑΝΙΟΣ Γ., ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ι., ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ Γ., ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ Ε., ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ Λ., ΜΑΡΟΥΛΗΣ Μ., ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΗΣ Σ., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Ν., ΠΑΛΑΖΗΣ Δ., ΜΑΝΙΟΣ Σ., ΛΙΟΦΑΓΟΣ Γ.
 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ. ΕΠΟΠΤΕΣ: ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., VAN AAKEN Φ.
 ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: