slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπόθεση Νάιδα: Ένοχος ο χειρουργός – 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Ο άτυχος Γιώργος Νάιδας
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου η δίκη για το θάνατο του 33χρονου Γιώργου Νάιδα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο «καΐκι» που τον μετέφερε πολυτραυματία από τη Νάξο στο Νοσοκομείο της Σύρου, μετά από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, το βράδυ της 6ης Αυγούστου στον κεντρικό δρόμο προς το αεροδρόμιο Νάξου.Η οικογένεια του άτυχου νέου είχε ....
προσφύγει στη δικαιοσύνη κατηγορώντας ως υπεύθυνο για το θάνατο του 33χρονου τον γιατρό-χειρουργό που εφημέρευε τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο Κ.Υ – Νοσοκομείο Νάξου, για την ιατρική διάγνωση αλλά και το χειρισμό της διακομιδής του Γιώργου Νάιδα.
Ο ιατρός – χειρουργός του Νοσοκομείου κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 2ετή φυλάκιση με 3ετή αναστολή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
Ο χειρουργός του Νοσοκομείου, άσκησε έφεση επί της απόφασης του 3μελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης η κ. Φωτεινή, μητέρα του άτυχου νέου έγραψε στο facebook:
«Επιτέλους δικαιοσύνη έπειτα από 5 χρόνια. Ένοχος ο κατηγορούμενος 2 χρόνια φυλάκιση ηθική ικανοποίηση για την οικογένεια μας και την ψυχή του παιδιού. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που στάθηκαν δίπλα μας».

1 σχόλιο:

XRHSTOS FRIK είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΝΙΜΟ ΤΟΥ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΓΟΥΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!