slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων ΟΝΑΣ: παρουσίαση του δεύτερου τόμου των «ΝΑΞΙΑΚΏΝ» και εκλογές την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
1.       Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 έγινε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων ΟΝΑΣ κατά την οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Απολογισμός Δράσης 2013, ο Οικονομικός Απολογισμός 2013, ο Προϋπολογισμός Δράσης 2014 και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2014.
Επίσης αποφασίσθηκε οι αρχαιρεσίες της ΟΝΑΣ για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής να γίνουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στα γραφεία της ΟΝΑΣ Μάρνης 33 Αθήνα.
Στην Γενική Συνέλευση έλαβαν μέρος μόνο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Συλλόγων μελών της ΟΝΑΣ. Οι Λάζαρος Θεόφιλος, Νίκος Μαιτός και Αντώνης Χωριανόπουλος μετείχαν στην Γενική Συνέλευση ως αντιπρόσωποι των Συλλόγων Χωραϊτών, Γλινάδου, και Απόλλωνα Νάξου αντίστοιχα και όχι με τις επαγγελματικές ιδιότητες ή με αυτές που δραστηριοποιούνται σε άλλους τομείς της κοινωνίας μας, όπως εμφανίζονται στον Ηλεκτρονικό Τύπο και σε ορισμένα blogs.
2.       Η παρουσίαση του δεύτερου τόμου των «ΝΑΞΙΑΚΏΝ» θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 7:00 μμ. στην «Στοά Βιβλίου» Πεσμαζόγλου 5 & Πανεπιστημίου Αθήνα (τηλ. 2103253989).
Το πρόγραμμα παρουσίασης περιλαμβάνει:

o    Χαιρετισμός Προέδρου της ΟΝΑΣ.
o    Ομιλία της κας Μαρία Ρώτα Λέκτορα Νεοελληνικής Φιλολογίας στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και του κου  Αλέκου Ε Φλωράκη Δρ. Εθνολόγου Λαογράφου.
o    Χαιρετισμός από τον Νικόλαο Γ. Νικολούδη Δρ Βυζαντινής Ιστορίας, Συγγραφέα, Εκπρόσωπο του Εκδοτικού Οίκου «Ηρόδοτος»
o    Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον χαιρετισμό από τα μέλη της επιτροπής έκδοσης κο Βασίλη Φραγκουλόπουλο και κο Μανώλη Σέργη.
o    Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
             Τέλος θα προσφερθεί Ναξιώτικο Κέρασμα.
Μεγάλοι χορηγοί της έκδοσης των Ναξιακών: «Δημήτρης Καρούσης – Διαφημιστής» και η «Ένωση Αγροτικών                         Συνεταιρισμών Νάξου».
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΑΣ
                                       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο   ΕΙΔΙΚΌΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΒΕΡΝΙΚΟΣ                                                                                  ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: