slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον Κρουσώνα ο Πανναξιακός για το ματς της 10ης αγωνιστικής


Ο Πανναξιακός, επισκέπτεται την Κρήτη, για 3η φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, φιλοξενούμενος του ΠΑΟ Κρουσώνα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Football League II.
Στόχος της ομάδας της Νάξου, είναι να πετύχει ότι και στις δυο προηγούμενες επισκέψεις στη Μεγαλόνησο, απέναντι σε Ζωνιανά και Άγιο Νικόλαο. Την καλή εμφάνιση δηλ, η οποία θα φέρει τους βαθμούς ή έστω το βαθμό, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος παίζει ένα απ' τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου.
Για το συγκεκριμένο ματς, οι αναλύσεις περιττεύουν, καθώς ο ποδοσφαιρικός εγωισμός και η ΨΥΧΗ, που θα καταθέσουν (ή όχι) στο ....γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, θα κρίνουν το νικητή.
Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Αριανούτσο, Μπονιάκο, αλλά και τον Κώστα Βάσο (ο οποίος αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο). Ο κόουτς του...
Πανναξιακού, θα βρεθεί αντιμέτωπος, με έναν πρώην συμπαίκτη του στον ΟΦΗ, τον Μύρωνα Σηφάκη (που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ προ εβδομάδων), αλλά και τους Τζορμπατζάκη, Δερμιτζάκη, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα της Νάξου.
Το παιχνίδι στο γήπεδο του Κρουσώνα, θα ξεκινήσει στις 15.00 του Σαββάτου, με διαιτητές τους Χρυσό, Μαρνέζο, Πετεινάτο του συνδέσμου Χανίων.


Στα αλλα ματς της 10ης αγωνιστικης:
Αιγάλεω – Ερμής Ζωνιανών
Άγιος Νικόλαος – Ηρόδοτος
Κηφισιά – Περαμαϊκός
ΑΟ Περιστερίου – Τριγλία Ραφήνας
Αστέρας Βάρης – ΑΕΚ
Μανδραϊκός – Ηλυσιακός
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: