slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Ανεβαίνει η ΧΑ

Έντονο  προβληματισμό ( συνεχίστε να βάζετε  φόρους  στα ακίνητα και μετά να προβληματίζεστε,  ορισμένοι   ηλίθιοι  της Ν.Δ.  που νομίζατε   ότι θα ξεμπλέκατε  με τα  φασιστοειδή  επειδή έκλεισαν  μερικούς φυλακή ) προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει ....
χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται οριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν 1 μήνα προηγούνταν η ΝΔ με 0,4%. Αναλυτικότερα, στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%, άλλο κόμμα 3,6%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο ...κανένας

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 33%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 16% ενώ ο ...«κανένας» συγκεντρώνει 36%.

Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων ενώ το 56% πιστεύει ότι η εικόνα του Δημοσίου είναι χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: