slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Αρβανιτόπουλος δεν ξέχασε το Βουκουρέστι του Καραμανλή

Ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος υπήρξε “γέφυρα” ανάμεσα στον σημερινό Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον προκάτοχό του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο ίδιος είχε την άνεση να συνομιλεί με αξιοπιστία και με τα δυο “στρατόπεδα”, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, δηλαδή του think tank της Κεντροδεξιάς.

Σήμερα, με αφορμή τη νίκη της..... Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στη Ρουμανία, στην πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλιάς, και ενόψει της ρεβάνς στη βαλκανική χώρα, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έγραψε ένα tweet με νόημα, που αναφέρεται εμμέσως στον Κώστα Καραμανλή.

“Ενα βήμα πριν τη Βραζιλία. Έτσι & αλλιώς στο Βουκουρέστι έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε νίκες”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αναφερόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν υπέκυψε στις πιέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και έφραξε το δρόμο της εισόδου των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

http://ysterografa.gr/politics/o-arvanitopoulos-den-xehase-to-voukouresti-tou-karamanli

Δεν υπάρχουν σχόλια: