slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Η παρέμβαση Κεφαλογιάννη που ενόχλησε τους κομματικούς δημοσιογράφους

«Η αποφασιστικότητα της Πολιτείας, η ομοθυμία των δημοκρατικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου και η αποφασιστικότητας της δικαιοσύνης έχει περάσει την Χ.Α.» τόνισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».
Όπως ανέφερε, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έρχονταν με τις φόρμες τους, ενώ το τελευταίο διάστημα έρχονται με τις γραβάτες τους. «Το μήνυμα πέρασε» είπε χαρακτηριστικά, «η..... δημοκρατία πρέπει και οφείλει να αντιστέκεται».

Η παρακάτω τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ έβαλε «φωτιά» στη συζήτηση προκαλώντας την αντίδραση του διευθυντή της Αυγής Νίκου Φίλη και του σκιτσογράφου της Realnews Στάθη Σταυρόπουλου.

«Δεν μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει κατάληψη στο Πολυτεχνείο 23 χρόνια και όποτε γίνεται μια έκνομη δράση...δηλαδή βάζω μια βόμβα στο μετρό και πάω και βγάζω ανακοίνωση μέσα από το Πολυτεχνείο» σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης. «Δεν μπορεί να καταφεύγουν στην ΑΣΟΕΕ όλοι όσοι πουλάνε τα λαθραία και όσοι κάνουν τρομοκρατικές εκδηλώσεις», συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι ορθώς ψηφίστηκε ο νόμος για την κατάργηση του ασύλου. «Όλοι οι δημοκράτες αυτής της χώρας πρέπει να πουν ότι αυτού του είδους τα αποστήματα πρέπει να τελειώσουν» πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ακραίος ο λόγος» σας απάντησε ο Νίκος Φίλης, ενώ σε υψηλούς τόνους ο Στάθης Σταυρόπουλος τον ρώτησε τι σχέση έχει «η αριστερά με βόμβες;»
Δείτε το βίντεο από το STAR




Δεν υπάρχουν σχόλια: