slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση του Γραμμ. Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων Δημητροκάλλης ( ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ) Σταμάτιος για την ομιλία Τσίπρα

 Χθες βράδυ και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε  με κομμένη την ανάσα ομιλία του κυρίου Τσίπρα, για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α , παρακολουθήσαμε μια αγόρευση ενός Προέδρου Αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς ίχνος πολιτικής σοβαρότητας.
"Καθόλη την διάρκεια της  ομιλίας του μια πρόταση...
μια πρόταση ρεαλιστική τι θα κάνει αν ανάλαβει το τιμόνι της χώρας δεν ακούστηκε μέσα στο κοινοβούλιο.
 
Το αποτέλεσμα της πρότασης μομφής το ήξερε ήδη και γι αυτό ίσως δεν ήταν προετοιμασμένος να απαντήσει.

Ειρωνικά σχόλια, καταστροφολογία, κινδυνολογία, μικροπολιτική κάπως έτσι ήθελε να διασκεδάση της εντυπώσεις ο κύριος Τσίπρας χθες βράδυ, κρυπτόμενος για τα όσα είπε στο Τέξας, φοβούμενος την σύγχυση που θα διατάρασσε  της συνιστώσες της δραχμής του κόμματος του.

Ουσιαστικό σχέδιο για την πατρίδα μας δεν έχει, το μόνο που εύχεται είναι να αποτύχει η χώρα μας για να επωφεληθεί πολιτικά".

Ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

stamataki stamata na glifis pros ta anothen giati to magazaki tha kleisi se ligo keroooooo

Ανώνυμος είπε...

EISAI GIA TA PANIGIRIA TOY XORIOY SOY

Ανώνυμος είπε...

Σας χαλάει τι σούπα Συριζαία φίδια της δραχμής???

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα εκτός των άλλων με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ενώ λέει ότι τα εκλογικά και δημοσκοπικά ποσοστά της ΧΡ.ΑΥ είναι εικονικά και τινάχτηκαν λόγω συγκυρίας, θεωρεί και κάνει πως το πιστεύει και μάλιστα με αλαζονικό ύφος ότι τα δικά του δεν είναι συγκυριακά αλλά ιδεολογικά και μόνιμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι δεν μπόρεσε ποτέ να κινητοποιήσει το λαό, όπως και χθες που με το ζόρι μάζεψε έξω από τη Βουλή 2-3 χιλιάδες που αντιστοιχεί στο 1/1000 των κατοίκων μόνο της Αθήνας. Αυτό είναι το λαϊκό ρεύμα που θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση; Το ΚΚΕ που οι ψηφοφόροι του είναι ιδεολόγοι και όχι επισκέπτες αν έκανε την ίδια κινητοποίηση θα συγκέντρωνε εικοσαπλάσιους. Με τις γελοίες τους παραστάσεις παρέα με τους ΑΝ.ΕΛ εντός και εκτός Βουλής το μόνο που κάνουν είναι να νοθεύουν το λαϊκό κίνημα και να απογοητεύουν, περισσότερο και από τους κυβερνώντες το λαό που δεν βλέπει καμιά σοβαρή εναλλακτική πρόταση από την αντιπολίτευση εκτός από τις ξεκάθαρες ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι αυτός ο ναρκισευόμενος νεαρός που νομίζει πώς είναι κάποιος επειδή του δώσαν μια κομματική σφραγίδα μιας ανύπαρκτης οργάνωσης ενός ανύπαρκτου κόμματος; Πολύ καλαμοκαβαλάρης σύντροφοι είναι το παιδακι αυτό, ούτε ο ...Γιαννάκης νά' ταν, τότε που έβγαζε και καμιά φωτογραφία με τον Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

για τον κύριο: 2013 19.29
Άκου φιλαράκο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανατρέψει αυτή την πολιτική, θα ακυρώσει τα μνημόνια με ένα άρθρο, δεν χρειάζεται περισσότερα. Το λέει αυτό και το πιστεύει. Εσύ ποιο πρόβλημα έχεις; Παραδέχεσαι φαντάζομαι ότι αυτή η πολιτική των μνημονίων έχει αποτύχει, αλλά και έχει φτωχοποιήσει όλους τους Έλληνες. Λέω λοιπόν: Πρέπει αυτή η πολιτική να ανατραπεί, να καταργηθεί και να αναλάβει τη διακυβέρνηση το κόμμα που ακριβώς υπόσχεται την κατάργησή της. Αυτό το κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι αν δεν έχει πολιτική για την επόμενη μέρα (που έχει) εμένα μου αρκεί η δέσμευση ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και τους μνημονιακούς νόμους. Λίγο είναι αυτό; Τότε αν ο Πρωθυπουργός μου το ζητήσει, μου ζητήσει χρόνο και για να κάνω κι άλλες θυσίες, ΝΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. Και ξέρεις γιατί; Απλό είναι, γιατί τότε θα ελπίζω, γιατί θα πέσει φως στο τούνελ. Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Λες ότι αν ο πρωθυπουργός σου ζητήσει χρόνο εσύ είσαι έτοιμος να κάνεις και άλλες θυσίες, το θέμα όμως είναι ότι δεν θα προλάβεις να δώσεις χρόνο γιατί ο θάνατος σου θα είναι ακαριαίος όχι τόσο από τη σίγουρη χρεωκοπία αλλά από το μεγάλο σοκ που θα υποστείς βλέποντας χειροπιαστά τη μεταμφίεση και κολοτούμπα του Τσύπρα, που θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ.......ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ Ν' ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.....ΠΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ν' ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.....ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ;;;ΤΙ ΕΙΠΕ;;;ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;ΚΑΙ;;;ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι βολεμένοι με ρουσφέτια στο δημόσιο, εκείνοι που προσκυνούσαν τους βουλευτές, τα κομματο-συνδηκαλιστό-σκηλα που θεωρούσαν το κράτος ιδιοκτησία τους και όλοι γενικά οι διαπλεκόμενοι για δεκαετίες περί την εξουσία, περί τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, περί τα οικονομικά λόμπι και την παραοικονομία, μετακόμισαν από τη ΝΔ για Χ.Α. και ΑΝ.ΕΛ και από το ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι πλέον η ελπίδα και η προοπτική της Ελλάδας, Εκεί μέσα είναι όλοι τους μια γροθιά άλλοι ως οι Ηρακλείς της δραχμής, άλλοι του ρούβλι και άλλοι του Τεξανού ευρω.