slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξω φρενών ...ο Βλησίδης με την "υποχρηματοδότηση" του Αστέρα Τραγαίας


ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΟ ΒΛΗΣΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΤΡΑΓΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 7ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ  BLOG ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ. 
Με δελτίο τύπου ο Αστέρας Τραγαίαςκαταγγέλλει ως "μεροληπτική" τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα των χρηματοδοτήσεων των αθλητικών σωματείων. Μιλώντας για "αδιαφανή" και "υποκειμενικά" κριτήρια κάνει λόγο γιαυποδιπλάσια και χαμηλότερη, σε σχέση με άλλα σωματεία της ίδιας κατηγορίας, επιχορήγηση. Τέλος με ειρωνική αποστροφή "ευχαριστεί" τον «εξ αγχιστείας», κ. Δήμαρχο, γιατί "φρόντισε ... να βάλλει «λουκέτο» στην τριαντάχρονη λειτουργία του συλλόγου"
Το δελτίο τύπου αναλυτικά:

A.O. AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ
Τηλ. & Φαξ: 2285031894
Χαλκί 27-11-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε τη μεροληπτική στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο σωματείο μας σχετικά με τις επιχορηγήσεις, όπως εκδηλώθηκε στη συνεδρίαση της 26/11/2013 του Δημ. Συμβουλίου.
Υιοθετώντας αδιαφανή και υποκειμενικά κριτήρια ο Δήμος μας προσέφερε τη χαμηλότερη επιχορήγηση, σχεδόν υποδιπλάσια, σε σχέση με άλλα σωματεία της ίδιας κατηγορίας, παρότι ο σύλλογός μας τα τελευταία χρόνια έχει σημαντικές διακρίσεις.
Θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον εισηγητή του θέματος, συντοπίτη μας «εξ αγχιστείας», κ. Δήμαρχο, γιατί φρόντισε ουσιαστικά με αυτή την υποχρηματοδότηση να βάλλει «λουκέτο» στην τριαντάχρονη λειτουργία του συλλόγου μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜ/ΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΛΗΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΕΡΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
Με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και σύμφωνα με τις παραδοσιακές σοσιαλιστικές πρακτικές, ο Α.Ο.Αστέρας Τραγαίας θα αναγορευθεί σε ΙΣΟΒΙΟ πρωταθλητή Πασών των Νήσων του Αρχιπελάγους και ο πρόεδρός του θα τιμήθεί με το βραβείο Λένιν.