slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κ. Καραμανλής: Δεν υπάρχουν σενάρια χωρίς τον Α. Σαμαρά


ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΥΤΌΚΛΗΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ  ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Τη σαφή και κατηγορηματική αντίθεσή του ως προς τα σενάρια και τους… σεναριογράφους που προωθούν, πραξικοπηματικά, αλλαγή κυβέρνησης μέσα από την ίδια Βουλή, εκφράζει ο κ. Κ. Καραμανλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει την οργή του για το σκηνικό που επιχειρείται να.... στηθεί και έχει ήδη διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως τονίζουν βουλευτές της ΝΔ που τον συνάντησαν πρόσφατα στο γραφείο του, σταθερή του θέση είναι πως «μια επιχείρηση αλλαγής εκλεγμένου πρωθυπουργού χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές αποτελεί πολιτική ανωμαλία που παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Η «καθαρή» θέση του κ. Καραμανλή έγινε πρόσφατα γνωστή και στο Μέγαρο Μαξίμου, στελέχη του οποίου δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι απέναντι στα σενάρια υπονόμευσης της κυβέρνησης βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός, το πολιτικό βάρος του οποίου είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο εντός της ΝΔ όσο και εκτός.

Όσοι γνωρίζουν τον κ. Καραμανλή, ακόμη και να μην ανήκουν στον στενό κύκλο των συνομιλητών του, είναι απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπήρχε περίπτωση όχι να συμμετάσχει αλλά και να παρακολουθήσει ως θεατής μια τέτοια κίνηση να εξελίσσεται. Πέραν του κομματικού πατριωτισμού, αυτό που προτάσσει είναι η πολιτική ομαλότητα και σταθερότητα στη χώρα, ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύει τώρα.

Τέλος, υπενθύμιζαν τη φράση του σε μια συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, λίγο πριν από την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ: «Τον νέο μας αρχηγό θα τον στηρίξουμε όλοι και πρώτος εγώ. Όποιος δεν τον στηρίξει, θα έχει να κάνει με μένα…», είχε πει χαρακτηριστικά.


πηγή: www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: