slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Καρφώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ η Παπαρήγα για το θέμα των φαρμάκων


Το ΚΚΕ θα κάνει αντίλογο και δεν θα υιοθετήσει τη λογική των προσωπικών χαρακτηρισμών κατά του υπουργού Υγείας, ξεκαθάρισε η Αλέκα Παπαρήγα - «Γι' αυτό σας σέβομαι ως ιδεολογικό αντίπαλο» απάντησε ο Άδωνις
Σε ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά ....
τη στάση που υιοθέτησε κατά τη διάρκεια της συζητήσης στη Βουλή αλλά και στον δημόσιο λόγο για το θέμα των φαρμάκων επιφύλαξε η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας.

«Ό,τι πω δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή ή εξαιτίας του φαρμάκου, μια συζήτηση όπου η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση τσακώνονταν για το ποιος είναι dealer ποιανού, ποιος είναι πλασιέ της άλφα ή της βήτα εταιρείας» ξεκαθάρισε η κυρία Παπαρήγα

Πρόσθεσε, δε, ότι το ΚΚΕ θα κάνει αντίλογο με θέσεις «και το λέμε αυτό για να έχουμε καθαρά χαρτιά και για να μην ψάχνουμε να σας βάζουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και να λέμε ποιος είναι dealer ποιανού» ενώ χαρακτήρισε «αποπροσανατολιστική μέχρι αποβλακωτική για το λαό» τη συζήτηση με τις προσωπικές επιθέσεις που εξελίχθηκε το τελευταίο διάστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Υγείας με αφορμή το θέμα των φαρμάκων.

«Ο δικός μας ο αντίλογος θα έχει συγκεκριμένες θέσεις, γενικές πολιτικές, επεξεργασμένες και σε πολύ επιμέρους και λεπτομερειακά θέματα» κατέληξε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Οι αναφορές αυτές έτυχαν της θερμής αποδοχής του υπουργού Υγείας, ο οποίος εξήρε την στάση του ΚΚΕ λέγοντας ότι «θεωρώ ότι η στάση σας ήταν εξαιρετικά συνεπής με την ιδεολογία σας, καθότι η σχετική συζήτηση εξελίχθηκε στο αν θα προστατεύσουμε τις άλφα ή τις βήτα βιομηχανίες και είμαι βέβαιος ότι το ΚΚΕ δεν είχε καμία δουλειά να μπλέξει σε όλο αυτό».

«Γι’ αυτό κι εγώ πάντα σας σέβομαι ως ιδεολογικό αντίπαλο, εννοώ το ΚΚΕ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνοντας ότι «είναι πολύ ευπρόσδεκτος ο αντίλογος».

Προσκάλεσε, μάλιστα, το ΚΚΕ σε διάλογο «παρά τις ιδεολογικές διαφωνίες». «Το υπουργείο Υγείας είναι ανοιχτό να έρθει το ΚΚΕ και να παρουσιάσει επί του συγκεκριμένου τι θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο σωστά» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

στις 18:46
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
0 Σχόλια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα η Παπαρηγα ειναι πρωτα αντι-Συριζαια και μετα αντι-Καπιταλιστρια γι αυτο εφτασε το ΚΚΕ στο πατο
Αντι να κανει αντιπολιτευση στους καπιταλιστες κανει στο Συριζα