slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσων προειδοποιεί την Κουμουνδούρου να μην τολμήσει να κατεβάσει ως Περιφερειάρχη τον Σκανδαλίδη

 

Σαφές μήνυμα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, να μην τολμήσει να κατεβάσει τον Σκανδαλίδη ως υποψήφιο για την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, έστειλε η Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος προς την Κουμουνδούρου.

Περνώντας “γεννεές δεκατέσσερις” τον Σκανδαλίδη, που τον χαρακτηρίζει ως πιστό υπηρέτη της Διαπλοκής, ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχθεί μια τέτοια επιλογή από την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου.

Δείτε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσων

“Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής.
Δημοσιεύματα σαν και αυτά που αναφέρονται σε δήθεν συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη κομμάτων του νεοφιλελευθερισμού και της διαπλοκής σαν κι αυτό που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες ο Κ. Σκανδαλίδης και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση, είναι προκλητικά αν δεν είναι γελοία...”

lykavitos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε τους είπε ο Σκανδαλίδης. Κάνουν το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Σκανδαλίδης δεν είναι το νούμερο η Τζάγκρη. Αυτή μπορούν να την κατεβάσουν και για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με συγχωρείτε αυτή η θέση είναι κλεισμένη για τον Μουλόπουλο. Πάμε παρακάτω.