slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανικός στην παρουσίαση «αντιμνημονιακού» βιβλίου του Σ. Κοτρώτσου

Άρον - άρον και κάτω από τις βρισιές "αλήτες"και διαμαρτυρίες  των απλήρωτων εργαζομένων έφυγαν οι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ υπερασπιστές των εργατών Ν. Μπογιόπουλος , Ν. Χατζηνικολάου, Δ. Παπαδημούλης, ο πατέρας της Ζωής Ν. Κωνσταντόπουλος, Δ. Στρατούλης, Ρ. Δούρου, Μητρόπουλος, Πρ. Παυλόπουλος  το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Athens Plaza όπου παρουσιαζόταν το βιβλίο του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.
Εργαζόμενοι στους οποίους ο...... κ. Κοτρώτσος τους χρωστά χιλιάδες ευρώ από την δωρεάν εργασία τους στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις» την οποία έκλεισε αφήνοντάς τους απλήρωτους, εισέβαλαν στο χώρο της παρουσίασης και επιτέθηκαν με άγριες βρισιές σε αυτόν και τους καλεσμένους του. 

Αλλά εδώ είναι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το βιβλίο του δημοσιογράφου με τίτλο «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)» το παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου στου οποίου την εταιρεία εργάζεται ο κ. Κοτρώτσος. Ποιοί παρευρίσκονταν και παρουσίασαν το βιβλίο; 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πατέρας της Ζωής. Μαζί τους επίσης οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης και  Ρένα Δούρου. 

Ηταν επίσης εκεί ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος Ντόλιος από το ΠΑΣΟΚ, ο Προκόπης Παυλόπουλος από τη ΝΔ.

Η εισβολή περίπου 40 πρώην εργαζομένων στο Athens Plaza διέλυσε πριν καν ξεκινήσει την παρουσίαση. Οι πρώην εργαζόμενοι που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους από τον δημοσιογράφο, κατάφεραν να διαλύσουν την παρουσίαση και μέσα σε βαρύ κλίμα αποχώρησαν οι καλεσμένοι, με προεξάρχοντα τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση. Ο εκδότης της «Real news» αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ήξερα ότι είχε τακτοποιηθεί το θέμα» και αποχώρησε!

Το ίδιο έπραξαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο Γ. Χατζημαρκάκης και οι υπόλοιποι «υψηλοί» καλεσμένοι!

Τέλος αποχώρησε και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ο οποίος ανέφερε ότι είχε δώσει εντολή στη δικηγόρο του να πουλήσει το σπίτι του στο Πήλιο, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των πρώην εργαζομένων του.

Πολλά τα ερωτηματικά για τους βουλευτές και τους υπόλοιπους καλεσμένους οι οποίοι άκουσαν παρουσίαση αντιμνημονιακούν βιβλίου και έτρεξαν.


















φωτογραφίες: Δρομογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: