slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Ο Χάρης Α. Λαζάνης


Γραφείο Τύπου
Ιωάννινα, 4/11/2013
 
Ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή 3/11/2013) η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων σε 63 Νομαρχιακές Επιτροπές της ΟΝΝΕΔ. Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 σε εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 8.500 μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ να εκλέγουν τους νέους επικεφαλής της Οργάνωσης σε κάθε περιοχή.
Στη Ν.Ε. Ιωαννίνων νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ.Ι, Χάρης Α. Λαζάνης, υιός του αείμνηστου Αλκιβιάδη Λαζάνη πρώην Προέδρου ΝΟΔΕ.
Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χάρης Α. Λαζάνης δήλωσε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απερχόμενους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών και ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο Ν.Ε. Ιωαννίνων, για την προσφορά τους στην Οργάνωση τα τελευταία χρονιά και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους νέους Προέδρους. Ως Πρόεδρος και ως ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο και χρειάζεται σκληρή δουλειά και ενότητα ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής καθώς η στήριξη μας ιδιαίτερα στις μέρες αυτές είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ.»
 
 
Σας ευχαριστώ θερμά,
Χάρης Α. Λαζάνης
Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια: