slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξαφνικός εφιάλτης για την κυβέρνηση η κλιμάκωση της βιας

[Αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί (γιατί είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα) γεγονός είναι πως οι ευθύνες Δένδια θα είναι τεράστιες αν αποδειχθεί αληθινή καταγγελία Κασιδιάρη, ότι είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία στα γραφεία και δεν τους είχε παρασχεθεί...]

Ως ξαφνικός εφιάλτης αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση και το σύνολο του πολιτικού κόσμου το οργανωμένο τρομοκρατικό χτύπημα του Νέου Ηρακλείου με θύματα οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Η θρασύτατη δολοφονική επίθεση προβληματίζει το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς ανοίγει έναν κύκλο αίματος και πολιτικής βίας που μπορεί να δυναμιτίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα.

Πρόσθετο πονοκέφαλο προκαλεί η άμεση κινητοποίηση των στελεχών της Χρυσής Αυγής που έσπευσαν στο τόπο της δολοφονίας και με δηλώσεις τους καταφέρθηκαν κατά της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ενημερώνεται για τις εξελίξεις από τον υπουργό κ. Νίκος Δένδιας.

Επίσημες δηλώσεις αποφεύγονται μέχρι στιγμής τόσο από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα.

Δένδιας: Η χώρα δεν θα γίνει πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών

Την οδύνη του για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

«Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία» ήταν το αυστηρό μήνυμα του κ. Δένδια, σε δήλωσή του περίπου μία ώρα μετά την διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: