slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο-σοκ από την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο: «Τώρα θα σας σκοτώσουμε!»

Βρέθηκε άλλος ένας κάλυκας των 9mm στο σημείο - Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό της επίθεσης - Τα δέκα δευτερόλεπτα του μακελειού - Άπταιστα ελληνικά μιλούσαν οι δράστες - Πυροβόλησαν και πέμπτο άτομο, που επιχείρησε να τους καταδιώξει - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση της κλεμμένης μοτοσικλέτας η Αντιτρομοκρατική

Ένα νέο βίντεο από τη στυγερή Δολοφονία  των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι τηλεοπτικοί σταθμοί... Mega και ΑΝΤ1.

Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Κυριακής, από τις έρευνες στο χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας βρέθηκε ένας ακόμη κάλυκας των 9mm, ο οποίος απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση.

Την ίδια ώρα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στο σημείο, τη στιγμή της επίθεσης, περιγράφει τον ψύχραιμο τρόπο, με τον οποίο έδρασε ο εκτελεστής. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξι άτομα, τέσσερα άτομα μπροστά και δύο στο στενάκι που είναι η είσοδος των γραφείων.

Οι δράστες πάρκαραν τη μηχανή τους περίπου 25 μέτρα πριν και προχώρησαν με τα πόδια προς τα γραφεία, λέει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Ήρθαμε... Τώρα θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να είπε, σε άπταιστα ελληνικά, ο ένας από τους δράστες.

Ο εκτελεστής (εκ των δύο δραστών, όπως είναι γνωστό, πυροβόλησε μόνο ο ένας, που φορούσε καπελάκι τύπου τζόκεϊ) πυροβόλησε πρώτα το τέταρτο άτομο, που γλίτωσε, τρέχοντας μέσα στα γραφεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Mega, όταν ο τέταρτος νεαρός ανέβηκε στα γραφεία, οι άλλοι δεν πίστευαν ότι δεν τον πέτυχε καμία σφαίρα και του έβγαλαν την μπλούζα, για να το διαπιστώσουν.

Αμέσως μετά ο δράστης πυροβόλησε τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα, τον οποίο, όπως λέει ο μάρτυρας, είδε να σωριάζεται και να χάνει τις αισθήσεις του.
 http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2739.html#more
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: