slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Σφοδρή επίθεση Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ αψηφώντας τη γραμμή Καμμένου: «Ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να έχετε πρόγραμμα!»

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ.             «Μας έχει πιάσει ναυτία με τις αλλαγές θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ»

«Όταν σας ζητήσαμε να συνυπογράψουμε πρόταση μομφής για το Γιάννη Στουρνάρα "την κάψατε"»,είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Τέρενς Κουίκ.
Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων άσκησε...
κριτική στην κίνηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής λέγοντας: «Ζητάτε εκλογές; Ποιο είναι το πρόγραμμά σας»;

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ ο οποίος εμφανίστηκε σε τελείως διαφορετική γραμμή από το κόμμα του. Επετέθη με σφοδρότητα στο ΣΥΡΙΖΑ ότι στελέχη του φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη, ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η συνιστώσα της δραχμής και των λαθρομεταναστών και ότι τα στελέχη του τρέχουν να υπερασπιστούν όσους κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ή για να μην αναφέρω -όπως είπε- για τρομοκρατία.

Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως το πιο συστημικό κόμμα της Βουλής και υποστήριξε ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει. Πρόσθεσε δε, ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν ποτέ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε ότι θα δώσει θετική ψήφο στην πρόταση μόνο γιατί θεωρεί πως πρέπει να πάμε σε εκλογές προκειμένου να σχηματιστεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικού σκοπού και όχι για τους λόγους που εκθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να έχετε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα. Ποιο είναι το πρόγραμμα σας;"

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά και εμένα δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά σας. Και δεν γίνεται γιατί εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο το ακολουθούμε πιστά από την ημέρα που τελείωσαν οι εκλογές τον Ιούνιο του 2011. Εσείς από τότε μέχρι τώρα μας έχει πιάσει ναυτία, δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η θέση σας. Αύριο να ξέρετε ότι η ψήφος μου θα είναι ένα ισχυρό "ναι" στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για εκλογές έτσι ώστε να πάμε κάποια στιγμή σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εθνικής ενότητας. Και η ψήφος μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό "όχι" σε αυτό το οποίο κάνατε, να δώσετε ένα φιλί της ζωής, θα είναι ένα ισχυρό όχι απέναντι σε ένα συστημικό και εν πολλοίς επικίνδυνο κόμμα, με τις διάφορες συνιστώσες που έχει: τη συνιστώσα της δραχμής, τη συνιστώσα που καταφέρεται εναντίον του κάθε επενδυτή, εκείνη που υπερασπίζεται τους κάθε λογής κατηγορούμενους για τρομοκρατικές ενέργειες".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: