slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Δημήτρης Σοφικίτης, Σταύρος Κονδύλης, 
Νίκος Μαϊτός , Χρήστος Τσελέντης
Η "απαίτηση" όλου του φίλαθλου κόσμου του Πανναξιακού, για ύμνο που θα εκφράζει το μεγαλείο, τις επιτυχίες και τις φιλοδοξίες του Πανναξιακού, του μεγαλύτερου και πιο ιστορικού αθλητικού Σωματείου της Νάξου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, στις 14:00 μ.μ. στο εστιατόριο GReeks, που βρίσκεται επί της Λ. Ποσειδώνος 22 και Λ. Αμφιθέας, στον Άλιμο με την επίσημη παρουσίαση του ύμνου του Πανναξιακού Σε αυτή την σημαντική και ιστορική στιγμή του Πανναξιακού μας παραβρέθηκαν και την μοιράστηκαν μαζί με .....
εκπρόσωπους των Συμβουλίων του Πανναξιακού Α.Ο. και του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και παρά πολλοί Ναξιώτες φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας.
Κύριοι συντελεστές της δημιουργίας του ύμνου, είναι οι μεγάλοι και καταξιωμένοι Νάξιοι καλλιτέχνες, όπως ο στιχουργός κ. Θανάσης Περιστεράκης και ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος, μαζί με το Γιάννη Κονιτόπουλο.
Στην εκδήλωση ήταν παρών




 ο νέο Πρόεδρος της ΟΝΑΣ Νίκος Βερνίκος, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΑΣ και (υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ) Νίκος Μαϊτός. ο ταμίας της ΟΝΑΣ Σταύρος Κονδύλης , ο καλλιτέχνης και μέλος του Δ.Σ. της ΟΝΑΣ Χρήστος Τσελέντης   καθώς και πολλοί Δημοσιογράφοι όπως ο Γιώργος Καράμερος και Δημήτρης Μάρκος.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=537697

Στο χθεσινό ΒΗΜΑ, στο παραπάνω λινκ γράφει για το Μαϊτό και το Δήμο Νάξου.