slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παναγιώτης Ρήγας:Οι Ναξιώτες οφείλουν να το γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ΟΧΙ στην τροπολογία για την Διοικητική Αυτοτέλεια του Νοσοκομείου της Νάξου

 Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μεθοδεύσουν την ονομαστική ψηφοφορία αντίθετα με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό της Βουλής, υποχρεώθηκαν τελικά να αρνηθούν την υπερψήφιση της τροπολογίας που περιελάμβανε τον διοικητικό διαχωρισμό του νοσοκομείου της Νάξου από αυτό της Σύρου.
Παγιδευμένοι στην άρνησή τους να...
ψηφίσουν τη μείωση της τιμής των φαρμάκων που περιλαμβάνονταν στην ίδια τροπολογία με τη διοικητική αυτοτέλεια του νοσοκομείου της Νάξου,  προσπάθησαν με φωνασκίες και ύβρεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Η πραγματικότητα, βεβαίως, δεν αλλάζει και είναι δυστυχώς οδυνηρή για τον ΣΥΡΙΖΑ.  Στην τροπολογία που περιλαμβανόταν ο διοικητικός διαχωρισμός του Νοσοκομείου της Νάξου ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΟΧΙ.  Οι Ναξιώτες οφείλουν να το γνωρίζουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ναξιώτες γνωρίζουν ότι Ρήγας-Βρούτσης αδιαφόρησαν για το νοσοκομείο της Νάξου όταν το συγχώνεψαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά πρωτοστάτησε στους αγώνες για να μην καταργηθεί το νοσοκομείο. Ο Ρήγας και πάλι έδειξε την αδιαφορία του, δεν έμαθε ούτε ότι το Υπουργείο ρύθμιζε το θέμα αυτό για τα νοσοκομεία των άλλων νησιών και πιαστηκε αδιάβαστος. Όσο προσπαθεί να μας πείσει ότι ενδαιφέρθηκε τόσο περισσότερο γελοιοποιείται.
Η σιωπή είναι χρυσός κύριε Ρήγα. Οι ναξιώτες δεν τρώμε κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΙ υποκριτή,φαρισαίε και σοσιαληστή κ. Ρήγα,φερέφωνο πλέον των ακροδεξιών τύπου Γεωργιάδη

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω μόνο μία ερώτηση: ο ΣΥΡΙΖΑ σας πληρώνει για να σχολιάζετε, από τις χορηγίες των φαρμακοβιομηχάνων; Οφείλω να πω όμως ότι πρέπει να σας έχει βρει σε καλή τιμή γιατί τα σχόλιά σας δε λένε και πολλά!!!