slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πιπιλή εναντίον όλων: Τι λέει για τη λούφα της ΕΡΤ, τα 12ποντα και το νέο κόμμα που ιδρύθηκε

Με σφοδρή κριτική αλλά και δεικτικό χιούμορ αντιμετώπισε η Φωτεινή Πιπιλή την ένταση και τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και στη βουλή.
Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.
«Η όλη κατάσταση λειτουργίας στην ΕΡΤ ήταν λούφα , φαυλοκρατία και βόλεμα . Παρακαλώ την εισαγγελέα που έρευνα την κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα συγγενών πολιτικών και υπαλλήλων της ΕΡΤ που έβαζαν από τα παράθυρα και τις πόρτες συγγενείς,φιλενάδες κουμπάρες και κουμπάρους . Να δημοσιοποιήσει ο Παντελης Καψης πόσοι διορισαν τις γκομενες τους στην ΕΡΤ. Εχει τα στοιχεία. Ολο το πολιτικό σύστημα ειναι υπεύθυνο . Άνδρο πολιτικής και κομματικής διαφθοράς ήταν η ΕΡΤ και θα έπρεπε να είχε κλήσει απο το 1991» τόνισε χαρακτηριστικά.
Η κυρία Πιπιλή όμως σχολίασε και τα όσα έγιναν στην Αγία Παρασκευή με τη.... Ζωή Κωνσταντοπουλου και τη Ραχήλ Μακρή

«Χθες εγινε της ΑΝΕΛ το κάγκελο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που γεννήθηκε χθες στη βουλή το κόμμα του κιγκλιδώματος. Βλέποντας την εικόνα χθες σκεφτόμουν ,σκέψου να γίνει κανά ατυχήματα να πέσει κανείς από τα κάγκελα με το 12ποντο τακούνι και να τρέχουμε μετά για αναπληρωματικέ εκλογές .
Χθες η ΕΡΤ του πεζοδρομίου και της πλατείας και οι καλεσμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ απέδειξαν 'οτι μπορούν να ψυχαγωγούν δωρεάν τον ελληνικό λαό . Χθες έπεσε πάρα πολύ γέλιο αλλά υπήρξε και μαζικός χλευασμός από το Διαδίκτυο . Χθες η Αγία Παρασκευή έκανε το θαύμα της για να δουν οι Ελληνες τι θα συμβεί αν γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» σχολίασε με νόημα

Η φωτεινή Πιπιλή δεν άφησε έξω από την κριτική της ούτε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ούτε τη Ραχήλ Μακρή ,ούτε το Στάθη Παναγούλη,ούτε όμως και τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος χθες διαφοροποιήθηκε στην ομιλία του από τους άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ.

«Να γίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπουργός δικαιοσύνης με υφυπουργούς τη Ραχήλ Μακρή και τον Στάθη Παναγούλη να μας συλλάβουν όλους, να επαναφέρουν τη θανατική ποινή για να ξεμπερδεύουν μαζί μας. Αραγε θα μας κρεμάσουν, θα μας εκτελέσουν ή θα μας σκοτώσουν με θανατηφόρο ένεση;
Χθες εγινε της ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ το κάγκελο και δημιουργήθηκε στη βουλή το κομμα της καγκελαρίας.
Ο Κουίκ σκέφτηκε ότι η αποτοξίνωση από τις βολές των ψεκαστικών αεροπλάνων είναι δύσκολη και αργή διαδικασία και για να αποφύγεις το στερητικό σύνδρομο θέλεις πολύ χρόνο αλλά αρκεί να γίνει η αρχή» κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: