slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρόμπα κάνει τη Ραχήλ ο Θάνος: Ξέρεις ότι εργάζομαι, πριν 10 μέρες σε εξέτασα ως μάρτυρα

Απηυδισμένος από τα συνεχή ψέμματα των ΑΕροψεκασμένων εναντίον του είναι ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος παρόλο που δεν είναι βουλευτής, είναι τελικά ενοχλητικός για τους Καμμένους. Τόσο για αυτά που τους λέει όσο και για το ότι είναι φίλος με Βορίδη και Άδωνι. Η τριάδα είναι κακό σπυρί για τον Πανάρα και την παρέα του . Προφανώς οι αστείοι τύποι θα προτιμούσαν τη Ν.Δ. να την εκπροσωπούν αργόσχολοι τεμπέληδες και  χαλβάδες γιατί οι τρείς νεαροί βουλευτές που ήρθαν από το ΛΑΟΣ [ και για μην πει τίποτα κανένας βλάκας θυμίζουμε ότι όταν ήταν στο τσαρλατάνο τον Καρατζαφερη τους  είχαμε ασκησει έντονη κριτική διότι κακώς ήταν εκεί  ]τους χαλάνε τη σούπα.
Εδώ και καιρό λοιπόν οι ΑΕροψεκασμένοι διαδίδουν ότι...

ο Θάνος Πλεύρης διορίστηκε από τον Άδωνι στον ΕΟΦ (σύμβουλος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ούτε και οι ίδιοι ξέρουν ακριβώς). Φυσικά ο Θάνος Πλεύρης δεν έχει διοριστεί πουθενά γιαυτό και δεν υπάρχει ΦΕΚ διορισμού του. Απλά είναι άμισθος σύμβουλος του φίλου του Άδωνι, για κανα νομικό θέμα φαντάζομαι.

Η δουλειά του είναι καθημερινά στα δικαστήρια όπου πέτυχε και τη Ραχήλ Μακρή πριν 10 μέρες μιας και οι ΑΕροψεκασμένοι έχουν μια σχέση αλληλοεξάρτησης με τα δικαστήρια και τις μηνύσεις.

Όλα αυτά τους τα έγραψε πριν λίγο στο twitter σε μια κρίση αισιοδοξίας πιστεύοντας ότι θα σταματήσουν να διαδίδουν ψέμματα... κάτι που φυσικά οι Καμμένοι δεν θα κάνουν...

Δείτε τι έγραψε: 


.@PanosKammenos κε Πρόεδρε θα σταματήσετε και εσείς βουλευτές σας να διαδίδετε ότι διορίστηκα στον ΕΟΦ ενώ το έχω διαψεύσει ως ΧΟΝΔΡΑ ψευδές

Ο λαϊκισμός είναι ανίκητος. Έχουν ανακαλύψει μήπως και το δήθεν ΦΕΚ διορισμού μου; Με τη λάσπη και την ασχετοσύνη δε γίνεται πολιτική


Η Ραχήλ Μακρή κ ο πρόεδρος της νομίζουν ότι έχω διοριστεί στον ΕΟΦ ενώ το έχω διαψεύσει. Ή χόνδρα ανενημέρωτοι ή χόνδρα ψεύτες. Ας διαλέξουν.


Θα έπρεπε να ξέρει η κα βουλευτής, διότι πριν δεκα ημέρες την εξέτασα ως μάρτυρα, ότι εργάζομαι ως δικηγόρος δεν ειμαι αεργος.

Ας ανακαλέσει και αυτή και πρόεδρος της που το έκανε tweet και να δηλώσουν την άγνοια τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: