slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει ο κόσμος με τον αστείο SS θαυμαστή του Μουσολίνι-Δικηγόρος Παππά: Δεν είναι ναζί, είναι βλάκας

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο του Χρήστου Παππά που ήταν κρεμασμένες στους τoίχους του σπιτιού του στα Γιάννενα ως παράσημα, αποκαλύπτουν σήμερα οι εφημερίδες.


Στην πρώτη φωτογραφία φορά...
την αυθεντική μαύρη καπαρντίνα Ες Ες και ποζάρει έχοντας φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και σημαία των ναζί ενώ έχει υψωμένο το δεξί του χέρι αντιγράφοντας το πρότυπο του, τον Χίτλερ.

Στο δεύτερο ντοκουμέντο, ποζάρει φορώντας στρατιωτική στολή ενώ στο μπράτσο του φορά με καμάρι το περιβραχιόνιο των ναζί.


Συνήγορος Χ. Παππά: Τότε ήταν 20 χρονών παιδί

Τις φωτογραφίες με ναζιστικό περιεχόμενο και τον όρκο των Χρυσαυγιτών, υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα, σχολίασε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης.

«Είδαμε τη φωτογραφία στο γραφείο του ανακριτή. Από ότι αντιλαμβάνεστε είναι σε μία ηλικία, η οποία είναι κάτω των 18 ετών», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο δικηγόρος του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Αναφερόμενος στον όρκο των Χρυσαυγιτών που βρέθηκε στο σπίτι του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σταυριανάκης τόνισε ότι «το κείμενο αναφέρεται στο 1983 και ο Παππάς ήταν 20 χρονών τότε» ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: