slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τ. Κουράκης: O ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις ... με ένα άρθρο και ένα νόμο OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ

[Προφανώς θα τις αντικαταστήσουν με παρελάσεις της ΕΛΜΕ και των συνδικάτων... πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ζόρι των ΣΥΡΙΖΑίων να "παρελάσουν" κι αυτοί, μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη]
Ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία Τάσος Κουράκης, σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις ως έχουν αυτή τη στιγμή.
Τα παραπάνω δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 9.89". "Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που πραγματοποιούνται", είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κουράκης είχε και άλλες φορές στο.... παρελθόν βρεθεί στο επίκεντρο πολιτικών αντιπαραθέσεων. Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το νέο βιβλίο Ιστορίας για την Στ' Δημοτικού, παρουσιάζει τον Μεταξά σαν πατέρα του έθνους.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν άλλωστε και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ η οποία χαρακτήρισε "απολίθωμα του παρελθόντος" τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.


Ελένη Φωτίου για παρελάσεις από CDemo83

Παράλληλα υποστήριξε πως στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την κυβέρνηση γύρω από το θέμα των παρελάσεων.

"Ο κ. Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παρά τις συνεχείς "επαναστατικές" εκκλήσεις του και τον διχαστικό του λόγο δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε τους δικούς του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή γονιών και μαθητών στην εθνική επέτειο για να "οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης", είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Ο παραληρηματικός, φαιδρός και διχαστικός λόγος του κυβερνητικού εκπροσώπου συνιστά το μόνιμο χαρακτηριστικό του. Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί του", απάντησε το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου.

(Με πληροφορίες από Alpha 9.89)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μια η στρατοκρατία και από την άλλη η λαοκρατία. Και οι δύο διχαστικές και επικίνδυνες. Δεν υπάρχει βρε παιδιά η μέση οδός. Υπάρχει αλλά αυτό δεν περνάει στην εποχή μας γιατί δε φέρνει ψηφάκια. Περνάνε μόνο οι ακραίες θέσεις και γιαυτό τις ακολουθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.