slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκινά η επίθεση και στο άλλο άκρο: "Ξέρουμε τους δολοφόνους της Marfin"

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις 
που έγιναν χθες το βράδυ από τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην…. τηλεοπτική εκπομπή «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» του BLUE SKY του δημοσιογράφουΓιάννη Λοβέρδου
όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι κομμάτων Αργύρης Ντινόπουλος - ΝΔ, Λεουτσάκος - ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αναγνωστάκος - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο καθηγητής της Νομικής Αθηνών συνταγματολόγος Ανδρέας Δημητρόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Βγόντζας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου δήλωσε ότι 

«οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, γνωρίζουν και έχουν ταυτοποιήσει το DNA των δραστών των δολοφονιών της MARFIN»...

Οι αποκαλύψεις αυτές, την στιγμή που γίνονται επώνυμα και δημόσια κάτω από το βάρος των γεγονότων των συλλήψεων της ηγεσίας της ΧΑ που κατηγορούνται για εγκληματική δράση, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Μέχρι στιγμής, απ” όσο γνωρίζουμε, δεν έχει κινηθεί η εισαγγελική αρχή για να ερευνήσει την ισχύ των ισχυρισμών του Αντ. Βγόντζα, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και κατά το παρελθόν έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος και διευθυντής του νομικού γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου (1993-96), συνήγορος του στο Ειδικό Δικαστήριο, γενικός γραμματέας στα Υπουργεία Υγείας και ΠΕΧΩΔΕ, μέλος σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και πρόσφατα στην νομ. Επιτροπή για το Νέο Κώδικα των δικηγόρων και για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

Ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012 στο Ηράκλειο Κρήτης. Γνωστός Παπανδρεϊκός και υμνητής του ΓΑΠ, τώρα βρίσκεται στην ομάδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου.

Αποτελεί αυτό προαναγγελία κινήσεων και κατά του «άλλου άκρου» που έχει εξαγγείλει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Οι εξελίξεις θα δείξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: