slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προσπαθεί να συμμαζέψει τις MAΛΑΚΙΕΣ που είπε ο αμερικανοτσολιάς: "Παρακολουθούσαμε γιατί ήταν ανάγκη να παρακολουθήσουμε! Είχαμε παγιδεύσει 2 παλιά τηλέφωνα"

[Βέβαια ότι και να λέει ο λαγός των αμερικάνων Πάγκαλος δεν συγκρίνονται οι δύο παρακολουθήσεις: Εμείς κάναμε ότι κάναμε εντός της επικράτειάς μας και όχι στην Ουάσιγκτον... άσε που ότι τεχνικά μέσα και να είχαμε, ακούγαμε μόνο ότι ήθελαν οι αμερικάνοι να ακούσουμε
- Νέα συνέντευξη Πάγκαλου που απαντά στους....
επικριτές του
- Αποθεώνει την ΕΥΠ λέγοντας ότι "κατάφερε προς τιμήν της να παρακολουθεί τους αμερικανούς πρέσβεις σε Αθήνα και Άγκυρα"
- Υποστηρίζει ότι όλα όσα είπε έχουν γραφτεί στον Τύπο

Για ακόμα μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα είναι το πρόσωπο της ημέρας, αφού αποφάσισε σήμερα να απαντήσει στους επικριτές του.


Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος, υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης όταν ήταν εκείνος υπουργός εξωτερικών να κάνει παρακολουθήσεις λέγοντας:

"Η Ελλάδα όταν μπορεί και όπου μπορεί πρέπει να κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι. Γιατί η Ελλάδα πρέπει να είνα πάντα θύμα και από κάτω; Γιατί αυτή η κακομοιριά; Πώς σας έπιασε αυτή η μιζέρια;".

Ο κ. Πάγκαλος αποθέωσε την ΕΥΠ έγοντας ότι την περίοδο στην οποία αναφέρθηκε "παρακολουθούσε δύο παλαιάς τεχνολογίας σταθερά τηλέφωνα και κατάφερε προς τιμήν της να παρακολουθεί τους αμερικανούς πρέσβεις σε Αθήνα και Άγκυρα."

"Παρακολουθούσαμε γιατί ήταν ανάγκη να παρακολουθήσουμε, καθώς την περίοδο εκείνη υπήρχαν δύο σημαντικά θέματα, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Εκείνη τη στιγμή μπροστά στην Ε.Ε. είχε τεθεί το δίλημμα θα μπει η Κύπρος ως μέλος ενώ συνεχίζει το πολιτικό της πρόβλημα ή θα μπει, όπως ζητούσαν οι Τούρκοι και υποστήριζαν μετά μανίας οι Αμερικανοί, η Τουρκία πρώτα και μετά η Κύπρος", είπε. χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε όσους έχουν σοκαριστεί με τις αποκαλύψεις του είπε: "Η αποκάλυψη αυτή έχει προηγηθεί 15 χρόνια απλώς δεν το θυμάστε. Έχει γραφτεί στον Τύπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: