slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

H Ευρώπη τιμά τον Εθνάρχη!


15 χρόνια μετά τον θάνατό του θα τιμηθεί την Τρίτη στις Βρυξέλλες

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Έλληνα πολιτικού, που πίστεψε όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα, στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ....πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Η εκδήλωση έχει τίτλο "Η αναγκαιότητα της Ευρώπης" και πραγματοποιείται 15 χρόνια από το θάνατό του Κωνσταντίνου Καραμανλή και 10 χρόνια από τα εγκαίνια της ονομασίας της εσωτερικής "γέφυρας", που ενώνει τον τρίτο όροφο δύο κεντρικών κτιρίων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε "πέρασμα Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Η επετειακή εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από τα ιδρύματα "Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής" και "Konrad Adenauer”, θα γίνει στην "passerelle Karamanlis", στις 3 το απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου και θα συμμετάσχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Εκτός του Έλληνα πρωθυπουργού, θα παραστούν επίσης, ο πρόεδρος του Eυρωπαϊκού Kοινοβουλίου κ. Mάρτιν Σουλτς, ο Πολωνός Eπίτροπος για τον Προϋπολογισμό και τον Δημοσιονομικό Προγραμματισμό κ. Γιάνους Λεβαντόφσκι, η Eλληνίδα Eπίτροπος Θαλασσίων Yποθέσεων και Aλιείας κ. Mαρία Δαμανάκη και ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Iδρύματος Aντενάουερ, Δρ Xανς-Γκερτ Πέτερινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: